Lenovo laptopta Ethernet extension port ve USB-C düzgün çalışmıyor

umix353

Kilopat
Selam.
Kablolu bağlantı için mecbur Ethernet extension port kullanıyorum (Lenovo'nun kendi cihazı) bir aptallık yapıp yanındaki USB -c girişini de ikinci monitöre bağlamak için kullanacaktım fakat iki cihazı aynı anda kullanamıyorum. Çünkü birini takarsam diğeri takılmıyor o kadar yakın yapmışlar ki girişleri zaten mümkün değil. Yani bunu neyi düşünerek bu kadar yakın yapmışlar anlamak mümkün değil gerçekten.
USB-C -- HDMI dönüştürücüyü de yeni aldım maalesef elimde patladı. Sizce etnernet porta giren resimdeki kabluyu plastik kısımdan biraz tıraşlayabilir miyim? Yoksa yine ek masraf çıkacak ne tavsiye edersiniz? Alttaki resimdeki cihaz arkadaşlar.

Tahminimce tıraşlamak istediğiniz kısım boş yani sadece plastikten oluşuyor, tıraşlarsanız sorun olmayacaktır ama yine de riskli tabi kesin bir şey diyemiyorum.
Elinizdeki kabloyu iade edip normal HDMI çıkışından görüntü alsanız olmaz mı ?

Şimdi baktım birisi sizin dediğiniz şeyi yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…