Lenovo Legion Isınma Problemi

bugrareyiz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ikinci el Lenovo legion laptop satın aldım. Bilgisayar bomboş sadece League of Legends yükledim, oyunu oynarken sürekli FPS düşüyor ve ısınıyor. Sizce bu sıcaklık değerleri normal mi? FPS düşmesinin başka bir sebebi olabilir mi? Ne yapmalıyım?

AIDA64 Extreme  [ TRIAL VERSION ] 14.08.2019 18_49_48.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Macun yenilemeniz gerekebilir ya da bir soğutucu kullanın. Kendi soğutucunuzu nasıl yapacağınıza dair video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem özelliklerini paylaşabilir misin?
İ5 7300HQ
16 Gb Ram
GTX 1050ti
Macun yenilemeniz gerekebilir ya da bir soğutucu kullanın. Kendi soğutucunuzu nasıl yapacağınıza dair video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garantisi var göndermeli miyim? Ücretsiz temizlik ve bakım yaparlar mı?

Gördüğüm kadarıyla Lenovo Legion serisi için ekran kartı ve işlemci için ayrı bakır ile soğutma sistemi uyguluyor. Bilgisayar yüksek ısılara önlemli olarak tasarlanmış. Yukarıda söylendiği gibi termal macun değiştirme işlemi yapmanız çok iyi olur. Ayrıyetten soğutucu kullanmak isterseniz vakumlu laptop soğutucusu tavsiye ederim. 3 Laptopta denedim 10-20 derece arası ısı düşmesi gördüm. Bir de şu anlık isterseniz işlemcinin frekans değerini kısıtlayarak işlemci ısınmasını önleyebilirsiniz ancak ekran kartı tabi yine ısınabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı