Lenovo Legion R25F-30 alınır mı?

Yer
Old Joilet
Daha fazla  
Aslında fiyatına göre gayet iyi, kronik sorunu olmadığını biliyorum ama birkaç yerde ghosthing mevzusuna rastlamıştım. Yine de sormak istedim.

Şöyle bir şeye rastladım. Ben bu monitörü alırsam mesela Valorant için 4.3 çözünürlük ayarladığım zaman 75Hz mi alacağım?

IMG_5141.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom çözünürlük oluşturup yüksek yenileme hızı kulalnılır bence. Niye kullanılmasın çok saçam olur öyle bir şey olursa.

Alınır. Ama Black smearing yani VA Ghosting'i kısmında birazcık kötü. Yani kötüden kastım alınmayacak tarzda değil. Bir miktar Black Smearing'e razıysan alabilirsin. Geçişlerde hala hantallık var. Tepki süresinde de birazcık yavaş kalıyor.

IMG_2776.jpeg

Aşağıdaki de Philips.

IMG_2775.jpeg

Yani daha iyi bir deneyim için az farkla Philips almanı öneririm.

Custom çözünürlük oluşturup yüksek yenileme hızı kulalnılır bence. Niye kullanılmasın çok saçam olur öyle bir şey olursa.

Bende onu düşündüm, saçma olur ama attığım SS kurt düşürdü içime.

Alınır. Ama Black smearing yani VA Ghosting'i kısmında birazcık kötü. Yani kötüden kastım alınmayacak tarzda değil. Bir miktar Black Smearing'e razıysan alabilirsin. Geçişlerde hala hantallık var. Tepki süresinde de birazcık yavaş kalıyor.

Eki Görüntüle 2455804

Aşağıdaki de Philips.

Eki Görüntüle 2455805

Yani daha iyi bir deneyim için az farkla Philips almanı öneririm.

Hocam bilgi için teşekkür ediyorum. Bahsettiğin ghosthing kafaya takılcak bir cinsten mi ?

şöyle bir tane outlet ürün buldum. ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için, sence 280hz lenovo almak mantıklı mı yoksa 240hz philips mi alayım hocam, aradaki 40hzden mahrum kalmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_5143.png
    IMG_5143.png
    218 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Bende onu düşündüm, saçma olur ama attığım SS kurt düşürdü içime.

Hocam bilgi için teşekkür ediyorum. Bahsettiğin ghosthing kafaya takılacak bir cinsten mi?

Şöyle bir tane outlet ürün buldum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için, sence 280Hz Lenovo almak mantıklı mı yoksa 240Hz Philips mi alayım hocam, aradaki 40Hz'den mahrum kalınır mı?

Lenovo 30 dakika boyunca 280Hz oluyor. Sonra otomatik 240Hz'ye düşüyor. Black smearing zaten G65B gibi hızlı monitörlerde de var. Ve bu sorun azımsanmayacak kadar önemli. Philips tercih edin. Philips'te VRR titremesi var ama, ne düzeyde bilmiyorum. Benim OLED monitörlerde de var. Oyunun ana menülerinde veya yükleme ekranlarında olabilir. Çok düşük veya dalgalı FPS alırsan olabilir.

VRR testi dahil incelemesi var burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baktığınız ikinci el bir ürün. Güvenilirliği konusunda bilgim yok.

Lenovo 30 dakika boyunca 280Hz oluyor. Sonra otomatik 240Hz'ye düşüyor. Black smearing zaten G65B gibi hızlı monitörlerde de var. Ve bu sorun azımsanmayacak kadar önemli. Philips tercih edin. Philips'te VRR titremesi var ama, ne düzeyde bilmiyorum. Benim OLED monitörlerde de var. Oyunun ana menülerinde veya yükleme ekranlarında olabilir. Çok düşük veya dalgalı FPS alırsan olabilir.

VRR testi dahil incelemesi var burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baktığınız ikinci el bir ürün. Güvenilirliği konusunda bilgim yok.

Hocam peki attığım monitör sence alınmalı mı philipsten bahsediyorum veya alternatif olarak sorunsuz bir monitör var mı 6-6.5 bandında? 2. el kısmını ben hallederim, önemli olan kronik sorunsuz bir model olsa daha iyi olur bana sorun yaşatmasın.

Hocam peki attığım monitör sence alınmalı mı philipsten bahsediyorum veya alternatif olarak sorunsuz bir monitör var mı 6-6.5 bandında?

Dediğim gibi ikinci el satan bir yer. Güvenilirliği konusunda bilgim yok.

Bu modelde alınabilir. Black smearing testlerinde AOC daha iyi çıkıyor Lenovo'dan. İkisinin arasında. Hepsi denk monitörler.

Dediğim gibi ikinci el satan bir yer. Güvenilirliği konusunda bilgim yok.

Bu modelde alınabilir. Black smearing testlerinde AOC daha iyi çıkıyor Lenovo'dan. İkisinin arasında. Hepsi denk monitörler.

İlgin için çok teşekkür ederim. Para durumuma göre İtopya'dan AOC alabilirim ya da sarı siteden de bakabilirim. Olmadı Philips alacağım, teşekkür ediyorum.

İlgin için çok teşekkür ederim. Para durumuma göre İtopya'dan AOC alabilirim ya da sarı siteden de bakabilirim. Olmadı Philips alacağım, teşekkür ediyorum.

AOC'ta titremesi var mı bilgim yok. Ama aralarındaki en iyi Black smearing performansı Philips'te. İtopya da bulunuyor. Öncelikli önerim her zaman dediğim gibi Philips. Ayrıca AOC'tan 500 TL ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı