Steam Goat Simulator: GOATY 3.70 dolar

Şu oyunun amacını bir türlü anlamadım, sağda solda gördüm 5 kuruş verilip alınır gibi gelmiyor. Amaçsız, boş bir iş gibi hissediyorum hep.
Bu oyunun iyi tarafı yaptığı göndermeler, kara mizah ve değişik mekanikler. "İki üç adama kafa atıyım, etrafta zıplayım." diye Youtuber gibi oynarsanız sıkılırsınız ama etrafta keşif yapıp, başarım kovalarsanız ozaman eğlenceli oluyor.
Çok fazla referans var oyunda: Breaking Bad, Diablo, Payday, Slenderman gibi say say bitmezler.

Bu keçi mesela "A Story About my Uncle" oyununa gönderme.
Goat Simulator Screenshot 2025.11.11 - 14.31.39.41.png

Son düzenleme:
Bu oyunun iyi tarafı yaptığı göndermeler, kara mizah ve değişik mekanikler. "İki üç adama kafa atayım, etrafta zıplayım." diye YouTuber gibi oynarsanız sıkılırsınız ama etrafta keşif yapıp, başarım kovalarsanız o zaman eğlenceli oluyor.
Çok fazla referans var oyunda: Breaking Bad, Diablo, Payday, Slenderman gibi say say bitmezler.

Bu keçi mesela "A Story About my Uncle" oyununa gönderme.
Eki Görüntüle 2602266

Bir oyunu göndermeleri iyi mi yapar? 1 IQ oyunlar yapalım ve içine popüler yapımların göndermelerini koyalım, oleyy aşırı eğlenceli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında bu oyunun da oynanış videolarını izliyordum aslında benden başka da izleyen baya vardır diye düşünüyorum. Üstelik devam oyunları da çıkmış ki o da bunlardan bir tanesi. Ayrıyeten hayvan oyunlarında sandbox'un en iyi örneklerinden bir tanesi diyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir oyunu göndermeleri iyi mi yapar? 1 IQ oyunlar yapalım ve içine popüler yapımların göndermelerini koyalım, oleyy aşırı eğlenceli.
Göndermeleri oyunu iyi yaptığını söylemedim, "Bu oyunun iyi tarafı yaptığı göndermeler..." sadece zevkli kısmı göndermeler. 1 IQ değil, absürt mizah geçiyor bunlar. (Ekstra olarak kara mizah var.) "Ergen/çocuk mizahı..." gibi olarakta yorumlamayın diye başta uyarıyım. Her insanın mizah algısı farklı, benim absürt ve saçma şeyler komiğime gidiyor. Gülme krizine filan girmiyorum tabiki, hoşuma gidiyorlar. Ama gidip Instagram'da olan o herkesin güldüğü videolar tebessüm bile ettirmiyor genellikle.

Herkes herşeyi sevemez ve aynı gözle bakmaz. Eminimki sizinde çok sevdiğiniz ama bazıların gördüğü zaman bile tiksinti duyduğu şeyler illaki vardır.

Ayrıca oyunu %100 başarım yapabilmeniz için 1Q'dan çok daha fazlasına ihtiyacınız olucağını temin edebilirim.

Şu oyunun amacını bir türlü anlamadım, sağda solda gördüm 5 kuruş verilip alınır gibi gelmiyor. Amaçsız, boş bir iş gibi hissediyorum hep.
Hocam bu oyunu zaten dalgasına yapıyorlar. Sonra yayıncılar falan oynuyor çok tutuluyor. 2. oyunu gelsin diye darlıyorlar geliştiriciyi. Onlar da 2. oyunu yapıyorlar hatta onu bile dalgasına yapıyorlar adını goat simulator 2 değil de 3 koyuyorlar.
Yoksa evet bir amacı yok. Ya da şöyle bir oyun yapalım insanlar oynasın diye bir düşünce de yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı