Lenovo Legion Y540 alinir mı?

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 605
Monster cihazlara karsiyim hocam tesekkurler. Asus,msi en kotu ihtimalle lenovo dusunuyorum
Lenovo Legion Y540 core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Legion Y540 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. ben bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum. Attığınız linkteki modelin verimli olacağından biraz şüpheliyim fakat bu fiyat bandında rakibini görmüyorum.
Hocam o fiyata cikma imkanim yok malesef, neden verimli olmayacagini dusunuyorsunuz? Varsa maksimum 8000tl bandinda oneriniz dinlemek isterim. Tercihen asus msi veya lenovo

Monster cihazlara karsiyim hocam tesekkurler. ASUS, MSI en kotu ihtimalle Lenovo dusunuyorum.

Hocam o fiyata cikma imkanim yok maalesef, neden verimli olmayacagini dusunuyorsunuz? Varsa maksimum 8000TL bandinda oneriniz dinlemek isterim. Tercihen ASUS MSI veya Lenovo.

İşlemci 9300HF olmasının dahili grafik kartı olmadığını biliyorum sadece ve sıkıntı çıkartacağını sanmam. 128 GB M.2 SSD olmasından ve FreeDOS olmasından dolayı hafıza sıkıntısı olabileceğini düşündüğüm için içime sinmedi. Dual Channel RAM, 144Hz IPS ekran ve sade bir tasarım benim seçme sebibimdi. Günümüz şartlarında 8000TL bandına bakarsak tabii ki sizin beğendiğiniz modeli öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı