Lenovo LGA 775 DDR2 Anakart İçin Kasa ve İşlemci Önerisi

Everest'in ucuz fiyatları cazip gelir ancak koskoca sistemi emanet edeceksiniz Onuda düşünmek lazım. Önerdiğim güç kaynağı, sizin hem elektrik faturanıza hem de sisteminize fazla fazla iyi gelecektir.

Söylediğim kasada Dark Psu var. 150-250 lira 500W +80 Güç kaynağına verecek param malaesef yok. o yüzden cok ucuza kaçmadan düzgün bir kasa almak istiyorum. Aerocool GT 400W olabilirmi yada onun yerine farklı bir kasamı seçmeliyim ?

Bu konuya @Neko yu davet ediyorum pek bilgi sahibi değilim o kasa konusunda kendisi tavsiye ediyordu diye hatırlıyorum.

Bu kasayı alınız:

Dark Argon 400W Kasa

Bu kasa Aerocool GT'den çok daha kalitelidir.

Ayrıca içindeki PSU iyidir. GTX 1050 TI ile bile sıkıntısız kullanılır.

Aerocool GT Kasa çok kalitesiz. Kullananlar hiç memnun değil.

Bildiğiniz kasanın parçaları
dökülüyormuş.

Anakartım baya eski bu kasaya uyarmı ? eski mesajlarda bilgileri olacaktı bakabilirsiniz.
kasa sadece ATX destekliyor. ilerde kasaya Msi H110M Pro alacağım. o anakart MikroATX alternatif bir öneride bulabilirseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa sadece ATX desteklemiyor.

Dark Argon Kasa mATX Anakart da desteklemektedir.

Hocam mATX ve ATX olan Anakartlar ile uyumlu.

SSD'de takılabiliyor.

Benim şuan kullandığım sistem resimdeki gibi yeni parçaları zamanla almayı düşünüyorum. ilk olarak 1500-1600TL Civari bir sistem için Dark Argon 400W Tercih edebilirmiyim ? forumda söyledikleri kadarıyla şuanki anakartımla uyumlu ilk kasa almak isteme sebebim şuan kullandığım toplu lenovo ofis pcisi 280w psu var ama kasa yaklaşık 8-10 yıllık o yüzden ilk kasa almayı düşündüm. bahsettiğim kasaya ilerde şu parçaları alacağım:
Intel Kaby Lake G4560 3.5GHz İşlemci
8GB DDR4 2133MHz Bellek
Asrock H110M 2133MHz DDR4 Anakart
RX 460 Yada GTX 1050

@Türkün Gücü

Hocam siz ileride bu sistemi alın:

Dark Argon 400W Kasa

Toplam 1550 TL ediyor.

Dark Argon 400W iyidir. İçindeki PSU GTX 1050 TI'ı bile beslemeye yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…