Lenovo LGA 775 DDR2 Anakart İçin Kasa ve İşlemci Önerisi

280W ama ne kadar gerçekçi?
Gerçekse yeterli gelir diye düşünüyorum. Bendede 300W vardı 240W verebiliyordu R7 240'ı besleyebiliyordum E7300 core duo ile.
E6550 kullanıyorum. 60 Fpsten 20 oluyor. Sık Sık o yüzden işlemci çok gerekli Şuanki islemcim 65W yiyor. Alacağım işlemci 105W tüketiyor. 12W Kısmından kaç watt vermesi lazım ?

E8400 alsam. 65 W tüketiyor. Şuanki islemcimde öyle darboğaz çözülürmü?
Hocam Xeon E5440 yada E5450'ye ne dersiniz ? E5440 Hem az ısınır hemde daha performanslı. Eski bilgisayarıma bende bunu alacaktım. Yeni bilgisayar aldım[emoji3] E5450 kesinlikle dar boğazı önler. Ama diğerlerinden emin değilim. Aliexpress üzerinden alabilirsiniz. Uzun süreli gidecektir size daha çok performans verir.

Hocam Xeon E5440 yada E5450'ye ne dersiniz ? E5440 Hem az ısınır hemde daha performanslı. Eski bilgisayarıma bende bunu alacaktım. Yeni bilgisayar aldım[emoji3] E5450 kesinlikle dar boğazı önler. Ama diğerlerinden emin değilim. Aliexpress üzerinden alabilirsiniz. Uzun süreli gidecektir size daha çok performans verir.

Xeon anakartım desteklemiyor . E5450 daha düşük model değilmi tercih ettiğim işlemci 45nm ve ısınma sorunu yok diye gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı