Lenovo LOQ 15APH8 termal macun yenilemesi

eneskaradeniz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Lenovo LOQ 15APH8 Ryzen 7 7840HS + 4060 8 GB cihazımda termal macun yenilemeyi düşünüyorum. 9 aylık cihaz ve ısınma problemi yaşamıyorum değiştirmeli miyim? Değiştireceksem hangi tür termal macun süreceğimden emin değilim. Sıvı metal mi yoksa normal termal macun mu sürmeliyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer ısınma problemi yaşamıyorsanız keyfi olarak değiştirmeyin bence. Cihaz isterse 2 yıllık olsun, kullandığınız senaryolardaki ısı rahatsız etmiyorsa değiştirmeye gerek yok. Yanlış uygulamayla falan daha kötü olabiliyor.

Eğer ısınma problemi yaşamıyorsanız keyfi olarak değiştirmeyin bence. Cihaz isterse 2 yıllık olsun, kullandığınız senaryolardaki ısı rahatsız etmiyorsa değiştirmeye gerek yok. Yanlış uygulamayla falan daha kötü olabiliyor.

İleride değiştirmek istesem sıvı metal mi yoksa normal termal macun mu kullanmalıyım? Sıvı metalin uygulanması zor ve riskliymiş.

İleride değiştirmek istesem sıvı metal mi yoksa normal termal macun mu kullanmalıyım? Sıvı metalin uygulanması zor ve riskliymiş.
Laptopun kendisi sıvı metalle gelmediyse sonradan uygulamak çok riskli hocam. Akma yaparsa anakarta geçmiş olsun. Bende de 15IRH8 olan Lenovo var. Soğutma performansı olarak iyi cihazlar bence, o yüzden güzel kaliteli bir macun alırsanız gayet yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı