Lenovo LOQ 15IAX9 alınır mı?

• Konuyu başlatan xianpw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.399
Ben bu laptopun bir üstünü kullanıyorum 1TB disk halini 1 hafta oluyor sanırım alalı bende aynı durumdan dolayı aldım dostum şu ana kadar tecrübelerim çok iyi 3-4 saate yakın Cyberpunk oynadım Ultra ayarlarda klavyeye ısı bile gelmedi fanlar abartı değil hiç Monster gördünmü bilmiyorum onun kadar değil yani ama ses çıkartıyor yalana gerek yok Gaming laptop dediğin sesli olur ses çıkarmıyorsa bir problem vardır benden söylemesi :D ekran kartına zaten nadir 140watt veren laptoplardan ben kesinlikle öneriyorum onun dışı şık güzel bir laptop bana kalırsa fiyat bakımından rakiplerinden üstün bir laptop işlemciside yüksek RAM'i de yüksek geliyor...(55-60-65FPS arası oynadım FPS değerleride gayet iyi)

3 seneden fazla beni götürmesini istiyorum Lenovo iyi midir bu kriterde?
Evet iyidir.

Ben bu laptopun bir üstünü kullanıyorum 1TB disk halini 1 hafta oluyor sanırım alalı bende aynı durumdan dolayı aldım dostum şu ana kadar tecrübelerim çok iyi 3-4 saate yakın Cyberpunk oynadım Ultra ayarlarda klavyeye ısı bile gelmedi fanlar abartı değil hiç Monster gördünmü bilmiyorum onun kadar değil yani ama ses çıkartıyor yalana gerek yok Gaming laptop dediğin sesli olur ses çıkarmıyorsa bir problem vardır benden söylemesi :D ekran kartına zaten nadir 140watt veren laptoplardan ben kesinlikle öneriyorum onun dışı şık güzel bir laptop bana kalırsa fiyat bakımından rakiplerinden üstün bir laptop işlemciside yüksek RAM'i de yüksek geliyor...(55-60-65FPS arası oynadım FPS değerleride gayet iyi)

4060 LOQ 15IAX9 Model 115W ekran kartına sahip 140 değil.

Ben de 115w diye biliyorum.

Alınmaz Lenovo'dan daha kötü bir model kasa kalitesi berbat ve 75W ekran kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Pardon benimki 140watt sadece diski düşük diye aynı wattdır diye düşünmüştüm yine de 115 wattda iyidir laptopta 100 wattın altına düşmede oyun oynayacaksan :D

Sanırım bir karışıklık olmuş ben linkteki laptoptan bahsediyorum Acer'den

Evet Acer model 140W. 4060 Lenovo model 115W.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı