Lenovo LOQ 15IAX9 anakart yanması

Lenovo'yu severim ama LOQ ile yaptıkları resmen rezalet her gün LOQ subredditinde anakart yandı diye konu açılıyor(genelde Hindistan'da oluyor) o yüzden şu an kimseye LOQ önermiyorum o riske girilmez.

Benim loq anakart yandı arkadaşlar kronik ürün

Anakartın yandığından emin misin, başka bir arıza olmasın? EU versiyonunda neredeyse sorun yok çünkü.

Hocam direkt anakart yanmamıştır ama Türkiye ve hindistana gönderilen ürünlerde anakartlar HX versiyonlu işlemcilere karşın güçsüz kaldığı için anakart arıza veriyor.

Hocam direkt anakart yanmamıştır ama Türkiye ve hindistana gönderilen ürünlerde anakartlar HX versiyonlu işlemcilere karşın güçsüz kaldığı için anakart arıza veriyor.
Türkiye'deki ürünler EU versiyon diye biliyorum, HX'in en yüksek versiyonunu kullanıyorum. 121W çektirdim testte, bir sorun olmadı. İnşallah da olmaz.

Servisten geldi anakart onarmışlar. Başka detay vermediler Vantage performansta kullanmayin normal modda kullanin anakart yetersiz işlemciye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servisten geldi anakart onarmışlar. Başka detay vermediler Vantage performansta kullanmayin normal modda kullanin anakart yetersiz işlemciye.

Sıcaklıklarda artış oldu mu anakart değişiminden sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tüm anakart mı yanmış yoksa sadece belli bir kısmı mı

Ben şu anda TLOU part 2 oynuyorum mecbur işlemciyi 30W'a kısıtladım öbür türlü çok fazla ısınıyor gereksiz güç çekiyor. Arasında hiçbir fark yok zaten FPS hala aynı kaldı ama sıcaklık 90°lerden 60° ye kadar düştü.

HP Victus 16'da hall sensör sorunu Lenovo'da anakart sorunu Casper Monster zaten alınmaz ee ne kaldı geriye ASUS ROG STRIX alacaz herhalde laptopu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…