Lenovo LOQ 15IAX9E modelinde anakart sorunu var mı?

• Konuyu başlatan veiron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 114
Bütçe
30.000

veiron

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef anakart yanma sorunu var. Bu laptopu önerebilirim.

ASUS'ta alınabilir Asus TUF Gaming F16 FX607VJ-RL058 Core 5 210H 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX3050 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Konuda sorduğunuz cihaz LOQ Essential, anakartı yananlar ile aynı yapıda olan bir cihaz değil. IdeaPad modellerden devşirme bir cihaz. Bilinen bir anakart yanma problemi yok.

Konuda sorduğunuz cihaz LOQ Essential, anakartı yananlar ile aynı yapıda olan bir cihaz değil. IdeaPad modellerden devşirme bir cihaz. Bilinen bir anakart yanma problemi yok.

Sosyalde biri i5 12HX modellerinde var bu sorun demişti. O yüzden takıldım biraz. Sizce Acer mi bu mu daha mantıklı olur?

Sosyalde biri i5 12HX modellerinde var bu sorun demişti. O yüzden takıldım biraz. Sizce Acer mi bu mu daha mantıklı olur?

2 ayrı kasa var, o düz LOQ kasası bu Essential kasa. Nitro olarak sorduğunuz Nitro Lite ise önermem.

Bende 12450HX işlemci serisinde anakart sorunu var diye biliyorum hatta en çok bu işlemcide bu sorun yaşanmış ama arkadaşlar yok diyorsa bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.

2 kasayı nasıl ayırt edebilirim?

Görünüşlerinden belli zaten. Sizin attığınzıa bakın bir de buna:

Bu kasanın RTX5000 serisi GPU'su olanlar için anakart yanma durumu gözlemlenmedi bu arada. Onu da karıştırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı