Cihazın bence tek sıkıntısı 1x16 raminin olması eğer 2x8 olur daha iyi olurdu 15 20fps farkedersi ortalama . 2x16 yaparsa minimum 30 40 FPS fark edecektir ortalama olarakHayırlı olsun hocam
Cihazın bence tek sıkıntısı 1x16 raminin olması eğer 2x8 olur daha iyi olurdu 15 20fps farkedersi ortalama . 2x16 yaparsa minimum 30 40 FPS fark edecektir ortalama olarakHayırlı olsun hocam
Hocam 9 ve 10 serilerinde hangi anakartlar var nasıl görürüz?Cihazın bence tek sıkıntısı 1x16 raminin olması eğer 2x8 olur daha iyi olurdu 15 20fps farkedersi ortalama . 2x16 yaparsa minimum 30 40 FPS fark edecektir ortalama olarak
Cihazın bence tek sıkıntısı 1x16 raminin olması eğer 2x8 olursa ortalama 20-30 FPS fark eder oyundan oyuna değişir tabii veya 2x16 yaparsa yine bir o kadar FPS fark edecektir ortalama olarak
Onu bilmiyorum ama birisi resmini atıyordu tasarımını değiştirmişler içininHocam 9 ve 10 serilerinde hangi anakartlar var nasıl görürüz?
loq serisinin bu modellerinde iç tasarım değiştirip anakart sorununu çözmüşler diye duydum ben deOnu bilmiyorum ama birisi resmini atıyordu tasarımını değiştirmişler içinin
Bu yeni seride hiç şikayet yok bu konudaloq serisinin bu modellerinde iç tasarım değiştirip anakart sorununu çözmüşler diye duydum ben de
Bütçe olarak mı aşıyor?Ben şöyle düşünüyorum 50 serisi ekran kartları yeni çıktığı için anakart değişmiştir muhtemelen.
Kusura bakmayın ben elendim siparişi iptal ettimbeni biraz aşıyor biraz değil bayağı aşıyor hatta
siz güle güle kullanın inşallah
![]()
Bütçe olarak mı aşıyor?
Bütçenizi yazın konu açıp yardımcı olurlar.
Hayırlısı diyelimÇalışmıyorum çalışsam alırım da. 3050 Ti 4 GB laptop var şu an onunla devam edeceğim bataryasız şekildebütçeme göre laptoplar ofis programları açar anca
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.