Arkadaşlar LENOVO LOQ 15IRH8 /Core i5-12450H/8 GB RAM/ 512GB SSD/RTX4050/15.6''/W11/Laptop 82XV00HKTX linkteki laptopu almayı düşünüyorum. MediaMarkt çalışanı da önerdi HP Victus ile bunun arasında kalmıştım donanım ve içerik olarak uygun mu? HP çok ısınıyor sorunlu diye Lenovo düşünüyorum ama bunda da 4 çekirdek diyor kafamı karıştırdı.
Not: +8 GB RAM daha taktırıp 16 GB'a yükselteceğim bütçem 32K.
Aynı cihazın 3050 95w versiyonunu aldım. Çok memnunum. Isınma sorunu yok. Kasa yarı metal. Menteşeler sağlam hissiyatı veriyor. Benim de ilk işim ram yükseltmek oldu.
Aynı cihazın 3050 95w versiyonunu aldım. Çok memnunum. Isınma sorunu yok. Kasa yarı metal. Menteşeler sağlam hissiyatı veriyor. Benim de ilk işim ram yükseltmek oldu.
Bilmediğimden soruyorum. 95w dediğiniz ne oluyor? Performansı hangi ölçüde etkiler? Benim paylaştığım linkteki kaç W bilgimiz mevcut mu? Teşekkür ederim.
8 Core 12 Thread hocam. Bu 8 Core'un 4'u P-Core, 4'u E-Core. Bir sorun teskil etmez, gayet performansli calisiyor, lakin biraz isindigini belirtmekte fayda var.
Bilmediğimden soruyorum. 95W dediğiniz ne oluyor? Performansı hangi ölçüde etkiler? Benim paylaştığım linkteki kaç W bilgimiz mevcut mu? Teşekkür ederim.
4000 serisi laptoplarda 100W üstü fark yaratmıyor. Ama 60W ile 100W arasında ciddi performans farkı var. Yanılmıyorsam LOQ'da 4050'ler 95 watt, 4060'lar 115 watt idi.
8 Core 12 Thread hocam. Bu 8 Core'un 4'u P-Core, 4'u E-Core. Bir sorun teskil etmez, gayet performansli calisiyor, lakin biraz isindigini belirtmekte fayda var.