Lenovo LOQ alınır mı?

lakskakka

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
LENOVO LOQ/Ryzen 7 7435HS/24GB RAM/1TB SSD/15.6"/RTX 4070/W11/Laptop Gri 83JC00D9TR Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Linkteki laptopu almayı düşünüyorum. Fakat laptoplar hakkında pek bir bilgim yok. Çoğu kişide bu modeller için adaptör ekranın ms süresi hakkında şikayette bulunmuş. 4-5 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum. Alınır mı?
Bir eski kasasını kullanıyorum 4060 ve i5 12450H içeren 15IRH8 modeli. Gayet memnunum ben bir sorun yaşamadım hiç bir şekilde. Ki attığınız modelin soğutma performansı, ekranı daha iyi diyorlar. Fiyatına göre alınır mı piyasayı bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak kalite performans olarak pişman olmazsınız bence.

Bilgisayar güzel fakat markayı daha önce hiç kullanmadım. Oyun performans bakımından bir kasa kadar olmasa da çok yüksek performans bekliyorum bunları karşılayabilir mi?

Bir eski kasasını kullanıyorum 4060 ve i5 12450H içeren 15IRH8 modeli. Gayet memnunum ben bir sorun yaşamadım hiçbir şekilde. Ki attığınız modelin soğutma performansı, ekranı daha iyi diyorlar. Fiyatına göre alınır mı? Piyasayı bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak kalite performans olarak pişman olmazsınız bence.

Benim oynayacağım oyunlar genel olarak Rust, CS gibi oyunlar. Performans olarak yüksek olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı