Lenovo LOQ disable Building-in battery ayarını açmayınca FPS çok düşük kalıyor

Lisus

Decapat
Daha fazla  
Lenovo LOQ disable Building-in battery ayarını açmayınca FPS çok düşük kalıyor.
Her oyundan çık gir yaptığımda da tekrar BIOS'a gidip açmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Laptopum:
Lenovo LOQ 15ARP9 R7 7435HS 24 GB DDR5 RTX 4050 6 GB GDDR6 512 GB M.2 SSD 15.6" FHD 144Hz g-sync”
Daha yeni aldım laptopu bugün.
Açmayınca GPU hep %1 %2 civarında kullanılıyor. Alt Tab yapınca artıyor oyuna dönünce düşüyor FPS.

Dosya Ekleri

• IMG_0960.png
    IMG_0960.png
    161,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo LOQ disable Building-in battery ayarını açmayınca FPS çok düşük kalıyor.
Her oyundan çık gir yaptığımda da tekrar BIOS'a gidip açmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Laptopum:
Lenovo LOQ 15ARP9 R7 7435HS 24 GB DDR5 RTX 4050 6 GB GDDR6 512 GB M.2 SSD 15.6" FHD 144Hz g-sync”
Daha yeni aldım laptopu bugün.
Açmayınca GPU hep %1 %2 civarında kullanılıyor. Alt Tab yapınca artıyor oyuna dönünce düşüyor FPS.
diğer bios ayarların ve saat tarih değişiyorda bios pilin bitmiştir

Hocam.

Saat tatih değişmiyor o ayarı açtığım zaman zaten otomatik kapatıyor zaten PC kendini.
Laptopu dün aldım sıfır.

Hocam çözebildiniz mi önceki yanıtımda attığınız görseli fark etmemiştim galiba o ayar yüzünden bilgisayarınız şarjda olsa dahi bataryada çalışıyormuş gibi performansa ayarlıyor bilgisayarı bir GeForce Experience'tan inceleyin ya da Lenovo'nun kendi uygulamasından.

Hocam çözebildiniz mi önceki yanıtımda attığınız görseli fark etmemiştim galiba o ayar yüzünden bilgisayarınız şarjda olsa dahi bataryada çalışıyormuş gibi performansa ayarlıyor bilgisayarı bir GeForce Experience'tan inceleyin ya da Lenovo'nun kendi uygulamasından.

Sadece Rust'ta oluyordu Rust oynamaktan vazgeçtim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı