Merhaba arkadaşlar; ben kasası, malzeme kalitesi ve soğutması fena olmayan ve taksitli fiyat dahil toplam en fazla 56.000-57.000TL olan bir oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Nisan ayı gibi alacağım için belki bütçemi 60.000 TL'ye çıkarabilirim. Bu altı makineyi beğendim ama aralarında kaldım önerileriniz neler? HP Victus'u kasa kalitesinden dolayı bu listeye almadım. Monster Tulpar düşünüyordum ama kasa kalitesi şans işiymiş sanırım. Lenovo Legion Pro 5 vardı o da 81.000 TL oldu
Lenovo LOQ 15IRX9 (16GB RAM / 512 SSD / FDOS) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00G9TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 16 AN16-41-R1PR (16GB/512SSD) Notebook NH.QLJEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming A15 (2023) FA507NV-LP023 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-087XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Dell G15 Gaming 5530 G155530012UBT47 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.