Lenovo LOQ vs Acer Nitro 16 vs ASUS TUF A15 vs MSI Pulse 16 AI vs Dell G15 5530

Acer Nitro 16 yerine bunu önermenizin sebebi nedir?
MSI Pulse 16'yı önerdim çünkü genelde soğutma sistemleri güçlü, yapısı sağlam ve uzun süreli kullanımlarda stabiliteyi sağlıyor. Acer Nitro 16 da iyi bir seçenek olabilir, ancak MSI Pulse 16, genellikle oyun performansı ve soğutma konusunda daha üstün olabiliyor.

Merhaba arkadaşlar; ben kasası, malzeme kalitesi ve soğutması fena olmayan ve taksitli fiyat dahil toplam en fazla 56.000-57.000TL olan bir oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Nisan ayı gibi alacağım için belki bütçemi 60.000 TL'ye çıkarabilirim. Bu altı makineyi beğendim ama aralarında kaldım önerileriniz neler? HP Victus'u kasa kalitesinden dolayı bu listeye almadım. Monster Tulpar düşünüyordum ama kasa kalitesi şans işiymiş sanırım. Lenovo Legion Pro 5 vardı o da 81.000 TL oldu :(

13 nesil i7 kesinlikle almazdım.

Bozuk işlemciler oksitleniyor.

Onun dışında ne alırsan al hepsi benzer

Merhaba arkadaşlar; ben kasası, malzeme kalitesi ve soğutması fena olmayan ve taksitli fiyat dahil toplam en fazla 56.000-57.000TL olan bir oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Nisan ayı gibi alacağım için belki bütçemi 60.000 TL'ye çıkarabilirim. Bu altı makineyi beğendim ama aralarında kaldım önerileriniz neler? HP Victus'u kasa kalitesinden dolayı bu listeye almadım. Monster Tulpar düşünüyordum ama kasa kalitesi şans işiymiş sanırım. Lenovo Legion Pro 5 vardı o da 81.000 TL oldu :(

Lenovo LOQ

5000 serisi laptoplar çıkacak onları bekleyin. Zaten Nisan'da alacakmışsınız şuan bakmanızın bir anlamı yok. O zaman gelsin öyle değerlendiririz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı