Lenovo LOQ'ta kronik sorun var mı?

Bu işlemcili modellerde de azımsanamayacak derecede anakart yanma sorunu yaşayan kullanıcılar var. Kronik bir sorun gibi duruyor, yine de riskli cihazlar tercih etmeyin. 55 bin TL'ye de alınmaz. Kazık. Bütçen nedir?

55 bin liraya LOQ yerine ASUS ROG STRIX alabilirsin eğer mediamarktan almak zorundaysan. Arkadaşın dediği gibi sorun yaşayanlar var ben kullanıyorum şu an bir sıkıntı yok. Hindistan ve Avrupa modelleri muhabbeti var yani az yaşanıyor ama şansınıza denk gelebilir.

Kanka bu gerçek mi nasıl olabiliyor ryzen 9 lu 5060 lı sistem 52 bin bi yani bişeylik var gibi
5050'li aslında. Kötü bir cihaz değil. Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, bu fiyata alabileceğin en iyi kasalardan. Firma zaten pek çok büyük markanın yetkili satıcısı, güvenilirler. Firma F/P odaklı olduğu için ucuz.

kanka intel işlemci almayı düşünmüyorum

5050'li aslında. Kötü bir cihaz değil. Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, bu fiyata alabileceğin en iyi kasalardan. Firma zaten pek çok büyük markanın yetkili satıcısı, güvenilirler. Firma F/P odaklı olduğu için ucuz.
şimdi inceliyorumda 5050 benchmark olarak 3060 la kafa kafaya. Niye bu kadar kötü bu konuda ne diyorsunuz ?

Son düzenleme:
kanka intel işlemci almayı düşünmüyorum

şimdi inceliyorumda 5050 benchmark olarak 3060 la kafa kafaya. Niye bu kadar kötü bu konuda ne diyorsunuz ?
4060 ile kafa kafaya. 4060 yaklaşık %5 daha fazla puan alıyor benchmark uygulamalarında. 3060'tan çok daha iyi, yanlış yerden bakıyorsunuz sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı