Lenovo N580 OC

Katılım
29 Haziran 2014
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler Lenovo N580 marka laptop kullanıyorum.
Win 8 64 BİR X64 işletim
İ5 2.50 GHZ 4 Cpu
4 gd ddr3 ram
Nvdia 610 M 1gb Ekran Kartı + Hd graffic Kart

PC de 2.8 veya 3.0'a çıkma imkanım var mıdır? Bilgisayarda hissedilebilir bir hız artışı yapmak istiyorum. Standart soğutucu var içerisinde fan altı soğutma metalinde bakır var mı yok mu bilmiyorum.

Bana güvenilir bir seviye ve soğtma sistemimin yeteceği bir overlock değeri ile birlikTe bios uefı'tan ne yapmam gerktiğini anlatır mısınız? Zararsız şekilde işlemcime soğutma yeterliliğinde bir Overlock istiyorum

Not : 2.5 ghz tam kullanımda fanım bazen durgun bazende çalışır vaziyette ısınma sorunu olmadan işliyor. Ses bile gelmiyor fanım değişti garantiden neden bilmiyorum :)

Bu fanın yeteceği konuda bir overlock önerisi verir misiniz ve nasıl ne yapcağımı bilmiyorum anakart modelini bilmediğmden yazmadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki pc hızı artırabilir miyim ? Yani kullanımda yaşnılan tıkanıklıkları çözebilmek ile amaçlı şuan bilgisayarım 0 durumda lenovonun kurtarma tuşunda ilk aldğm güne getirdim arada yine tıkanıklıklar var bunu çözme ihtimalim var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolby advanted studyo v2 gibi bazı programlarımda 8.1 güncellemelerde hatalar alıyorum bu yüzden 8 de kalmayı düşünüyorum ne yaptıysam ses programının hatasını çözemedim ve şu sıralar 0xc000142 hatası alıyorum. Uygulama düzgün başlatılamadı şeklinde bu konuda ne yapacağımı hiç bilmiyorum konu açtım fakat hala bir cevap alamadım o konuda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin modelini bize tam olarak belirtirsen Turbo Boost teknolojisinin olup, olmadığını öğrenebiliriz.
 
Sayaçta öyle gösteriyor fakat elle tutulabilir artış hiç görmedim şuana kadar.
Bir sorum daha olcakTı, COD ADvanted warfare kurdum ram fix ile, ilk 0xc00007b hatası aldım onu directx güncellmesi ile çözdüüm fakat şimdide 0xc0000142 hatası aldım onu çözemedim. Bunla alakalı neyi güncellemeliyim? Ne yapmalıyım? Bilginiz varsa yardım edebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı