Lenovo P2 Android 8.0 Güncellemesi Alacak Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pek bir şey değil. 6 çok stabil bir işletim sistemi hali hazırda. Artık güncelleme o kadar önemli değil. Ufak değişiklikler yapılıyor o kadar.
O zaman vazgeçmiyorum P2'den. Yarın Vatanbilgisayar'a gidiyorum o halde. Teknosa da biraz inceleme fırsatım oldu ama arkadaşım hadi gidelim diye tutturunca çok şey yapamadım. Yarın Vatan'da varsa oturup incelerim iyice.

Telefon alırken, inceleme kısmında nelere dikkat etmeliyim? İncelemeyi nasıl yapmalıyım?

İnceleme'den kastınız tam olarak ne? Benim oyuncu ekipmanlarında yaptığım incelemeler gibi mi? Yoksa ilk bakış gibi bir şey mi?
Yani telefonu elime alıp incelerken nelere dikkat etmeliyim? İlk bakış da nelerine bakmalıyım telefonda? P2 almak da kararlıyım orası kesin fakat gidip mağaza da elime aldığımda nelerine dikkat etmeliyim?

Kamera, yazılım, sistem bilgileri, tuşların sağlamlığı, elinize aldığınızda ki hissiyat. Onun haricinde telefona kulaklık takıp bir video açabilirsin kulaklık çıkışı olarak. Kulaklık takmadan da video ya müzik dinlersen hoparlör için fikrin olur.

Kamera, yazılım, sistem bilgileri, tuşların sağlamlığı, elinize aldığınızda ki hissiyat. Onun haricinde telefona kulaklık takıp bir video açabilirsin kulaklık çıkışı olarak. Kulaklık takmadan da video ya müzik dinlersen hoparlör için fikrin olur.
Bugün Teknosa'daki P2'nin tuşunu denediğimde videolarda ki incelemelerde gördüğüm hafif basınca geriye gelmesi çalışmıyordu. Şaşırdım. Onun dışında kamerası eh işte. Ön kamera fena değil fakat arka kamerası biraz kötü gibi geldi bana. Yarın detaylıca dediklerinizle beraber incelerim umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı