Lenovo P70 vs Samsung Galaxy E5 vs Lumia 640

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar :) Araştırmam sonucunda seçeneklerimi 3'e indirdim. Bunlardan hangisini, neden almalıyım ? Benim için 1 günü çıkarsın pili (CoC oynarım biraz, Whatsapp'ta mesajlaşır, Youtube'da video izler, Asphalt 8 gibi bir oyun oynar ve Facebok'a falan girerim. Yani genel kullanıcı gibi :D ), kamerası iyi olmalı. HDR veya benzeri bir özelliği varsa iyi olur çünkü güneşin arkada kaldığı durumlarda, gece ışıksız ortamda vs. fotoğraf çekmem gerekebiliyor. :) Hoparlörleri de çıkan sesi net duyursun yeter :D Hani bunlara göre hangisini almalıyım? Öneri yapacak olursanız - Lütfen Zenfone 5 önermeyin (6 hiç önermeyin 6 inç bana çok büyük :D ) pil sorunuyla baş edemem. Teşekkürler, iyi günler.:) Umarım bir sonuç alabilirim.
 
Lumia güzel telefon ancak marketi berbat sayılabilecek derecede.
Lenovo P70 Xperia serisine benziyor şık tasarımı var özellikleride güzel.
Samsung E5 ben beğenmedim şahsen bana güzel gelmedi özellikleri iyi ama tasarım olarak sevmedim.
Sonuç : Lenovo P70 güzel telefon almalısın bence çok şık.
Mağazalara gidip test etmelisin.
 
@24099 Samsung'un orta ve alt segment telefonları alınmaz deniliyor. Neden tam olarak bilmiyorum ama bende Trend Plus var, basitinden bir Çılgın Hırsız oyununu oynayamıyorum ama Asphalt 8'i indirebiliyorum! Bu 'aa' oyunu da gelmemişti. Bir sürü problemi oluyor. Yani hak vermiyor da değilim. Tanıdıkta Grand Prime var. Yeni olmasına rağmen takılmalar var ( 1 yılı aşmamıştır ).

@IceHackersTR Microsoft'un market kötü durumda derken kolaylık, erişim olarak falan mı? Yoksa güncellemelerin, uygulamaların daha geç gelmeleri, daha az uygulama olması falan mı? Çünkü (tahminimce) çok fazla şey olmaması bir yandan iyi, kalabalık yok sonuçta :) Güncelleme geç gelmesi durumu kötü gerçi :p Hani, Whatsapp, Asphalt 8, Clash of Clans gibi bazı oyunlar vardır herhâlde :D Öyle zor bulunan simülatör oyunları falan pek tercih etmiyorum zaten :)
 
Benim merak ettiğim bir şey daha var. Bu Lenovo P70'in içinde ne geliyor? Yani içerik, uygulama olarak. Çünkü bir büyük sayfada Vibe X2 incelemesi vardı. İçinde birkaç Gameloft oyunu geliyormuş ve Wps Office ve ROUTE 66'nın deneme versiyonu geliyormuş. P70'de de var mı ki böyle bir şey? Lumia'ya güvenim Microsoft'tan. Adamlar ciddiler :D Hani boş işlerde yapmıyorlar ama markette az şey varmış :p Kararsızlık çok kötü :/
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı