Lenovo P70 vs Samsung Galaxy E5 vs Lumia 640

Benim merak ettiğim bir şey daha var. Bu Lenovo P70'in içinde ne geliyor? Yani içerik, uygulama olarak. Çünkü bir büyük sayfada Vibe X2 incelemesi vardı. İçinde birkaç Gameloft oyunu geliyormuş ve Wps Office ve ROUTE 66'nın deneme versiyonu geliyormuş. P70'de de var mı ki böyle bir şey? Lumia'ya güvenim Microsoft'tan. Adamlar ciddiler :D Hani boş işlerde yapmıyorlar ama markette az şey varmış :p Kararsızlık çok kötü :/
Microsoft'un marketine güvenme E5 al hem istediğin uygulamaları kur hemde mutlu ol.
 
Ben e5 kullanıyorum. Özellikle batarya performansından memnunum. Oyun açısından modern combat 5, real racing 3 tarzı oyunları kurdum ve oynadım takılma vs. yapmadı. Ultra güç tasarrufu çift pencere gibi özellikleride es geçmemişler. Sanırım android 5.1'e güncellenecekmiş.
 
Birde yeni model mi ne çıkmış galiba. Samsung Galaxy J5. Hepsiburada'da 1 yorum var. İyi yorum. Ama henüz Türkçe bir inceleme vs. yok sanırım. Nasıl model ki?
 
Kağıt üstünde e5 den üstün. 13 mp kamera ve önde flashı var. Batarya kapasiteside 200 mah daha fazla. Dahili hafıza vatandaki modelde 8 gb. Onuda hafıza kartıyla çözersin. Ben e5 den memnunum ama j5 daha iyi.
 
Tamam o zaman. Ben E5'i listeden çıkarıyorum. Zaten pek ısınamamıştım :D Peki bu LG G3 Beat hakkında ne diyebilirsiniz?

Biraz araştırdım da, Galaxy J5, E5'ten kötüymüş. Kamera 13 mp olmasına rağmen lensi kötüymüş. İkisi de Super Amoled olduğu halde J5 daha solukmuş vs. vs. Benim şu an ki listemde telefonlar bunlar:
- Lumia 640
- Lenovo P70
- LG G3 Beat
 
Ben hala anlamıyorum. Mağaza sorunu diye bir şey yok! Az da olsan Windowsphonehaber.com' u takip eden biri bilebilir mağaza sıkıntısının ortadan kalktığını. Artık android apk larını Lumia telefonlara kurabiliyorsun. Microsoft bir program yayınladı, bu program sayesinde yazılımcılar android' e yazdığı kodları çok kolay bir şekilde Windows Phone' a yazabiliyor. Sana önerim Lumia 735' e bakman.
 
Evet dediklerini duymuştum. Bu yüzden listemden Lumia'yı silmedim. Lumia 735 mi almalıyım 640 mı? 640 Microsoft adıyla çıktığı için desteği Microsoft mu olur? Nokia'nın desteğini pek övmediler bana da. Gerçi sorun çıkmadıkça problem olmaz. :D @Graphite
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı