Lenovo R24E alınır mı?

Bütçe
4000-5500

SriuS

Picopat
Daha fazla  
Monitör
Lenovo Legion R24E
Kötü bir 60Hz monitörden geçeceğim. Masam fazla büyük değil o yüzden Max 24inç ve uzun süre PC değiştirmeyeceğim için 2K istemiyorum. Bu monitör ideal gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz? Bütçe de bu civarlar. 7-8K'lık monitörler önermezseniz sevinirim.

Lenovo Legion R24E 23.8" FHD IPS 0.5ms 180Hz Gaming Monitör

Pivot ve yükseklik şart değil ancak özelliklerine bakınca benim attığımla bir fark göremedim. Hem de 1100 TL daha da pahalı neden onu tercih etmeliyim?

Fiyatı 5400 TL idi en son çok iyi düşmüş. Kontrast, renk gamutu ve parlaklık olarak AOC daha iyi çıkıyor incelemede o yüzden onu önerdim.

Fiyatı 5400 TL idi en son çok iyi düşmüş. Kontrast, renk gamutu ve parlaklık olarak AOC daha iyi çıkıyor incelemede o yüzden onu önerdim.

Bir süredir takip ediyordum Lenovo'yu 4500 TL'ye düştü bugün parlaklığının az olduğunu okudum ama alınır mı? Kararsız kaldım sen ne düşünüyorsun belli ki anlıyorsun monitörlerden.

Bir süredir takip ediyordum Lenovo'yu 4500 TL'ye düştü bugün parlaklığının az olduğunu okudum ama alınır mı? Kararsız kaldım sen ne düşünüyorsun belli ki anlıyorsun monitörlerden.

İki farklı incelemesi var. Birinde 237CD çıkıyor diğerinde 290CD çıkıyor. İkisinin ortasında bir şeyler bekleyebilirsin. İkisinde de renk gamutu çok iyi. Şu anki fiyatında hiçbir monitör bu kadar yüksek renk gamutu vermiyor. Kontrast olarak birinde 960:1 diğerinde 1250:1 çıkıyor. Yine bu aralıkta değer bekleyebilirsin. Tepki süresi orta diyebilirim. Fiyatına göre gayet iyi alabilirsin.

Parlaklıktan çekiniyorsan şu modele bak. 330cd çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı