Lenovo R25F-30 vs MSI G27C4X

Mustata63

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo Legion R25F-30 mu almalıyım yoksa MSI G27C4X 27 250Hz mi?

Lenovo hoşuma gitti ama MSI'nin de özellikleri daha iyi gibi hiç kavisli monitör kullanmadım, o yüzden MSI hakkında biraz ön yargım var, sizce ne yapmalıyım, hangisini alayım, Lenovo hakkında biraz gosting mevzuları duydum, kafamı karıştırdı.

Lenovodada gosting var diyorlar ama kafamı karıştırdı birinde kavis birinde gosting hangisini seçsem bilemedim.

Başka bu fiyatlarda önerebileceğiniz varsa güzel olur yakın özelliklerde.

Evet Lenovo'da panel konusunda sıkıntı yaşayanlar var ama bu fiyatta en çok önerilen model de o illa yüksek Hz olacaksa Samsung G4 tavsiye ederim ama onun da fiyatı bunların üzerinde

Düzenleme: Eğer öğrenciysen çok şanslı birisin eğitim indirimi varmış kaçırma bu fiyata

Son düzenleme:
Evet Lenovo'da panel konusunda sıkıntı yaşayanlar var ama bu fiyatta en çok önerilen model de o illa yüksek Hz olacaksa Samsung G4 tavsiye ederim ama onun da fiyatı bunların üzerinde.

Düzenleme: Eğer öğrenciysen çok şanslı birisin eğitim indirimi varmış kaçırma bu fiyata.

Attığın monitör çok hoşuma gitti ama IPS paneller çok göz yoruyor deniyor doğru mu VA paneldede gosting var yüksek Hz'lerde yine en mantıklı bu Samsung geliyor bana ama maalesef lise öğrencisiyim indirim bana gelmiyor yinede bunu alacağım gibi incelemelerne bakayım bir.

Attığın monitör çok hoşuma gitti ama IPS paneller çok göz yoruyor deniyor doğru mu VA paneldede gosting var yüksek Hz'lerde yine en mantıklı bu Samsung geliyor bana ama maalesef lise öğrencisiyim indirim bana gelmiyor yinede bunu alacağım gibi incelemelerne bakayım bir.
VA panelin kontrastı daha yüksek IPSten daha iyi siyah performansı verir ama ghosting probleminden dolayı IPS panel daha çok tercih edilir. Samsung G4 iyi bir modeldir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı