24G4X'te 2x2W hoparlör var.Aralarında aman aman bir fark yok parlaklık konusunda Lenovo daha iyi ve kendinden hoparlörü bulunuyor AOC da bunlar yok. Onun haricinden belirgin bir fark yok aralarında.
Aralarındaki en temel 2 fark hacim ve parlaklık. 7/24 parlaklığı 100'e çekip kullanıyorsan Lenovo al, kompakt olsun diyorsan AOC'u.
24G4X'te 2x2W hoparlör var.
Aralarında aman aman bir fark yok parlaklık konusunda Lenovo daha iyi ve kendinden hoparlörü bulunuyor AOC da bunlar yok. Onun haricinden belirgin bir fark yok aralarında
100 tl fiyat farkı hariç dişe dokunur tek fark parlaklık.İkisinden birini alacağım. Benim için önemli olan görüntü kalitesi ve akıcı bir görüntü genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum.
Hayır. HDR10 ve HDR400 elma ile armut gibi bir şey, tam olarak karşılaştıramayız.Lenovo da HDR 400 AOC da HDR 10 var anladığım kadarıyla HDR 400 daha iyiymiş bu Lenovo daha kaliteli görüntü verir anlamına mı geliyor?
AOC olan monitörün tek eksi yanı 300 nit ekran parlaklığı olacaktır. 24G4X modelinde 2x2W hoparlör bulunmakta.Aralarında aman aman bir fark yok parlaklık konusunda Lenovo daha iyi ve kendinden hoparlörü bulunuyor AOC da bunlar yok. Onun haricinden belirgin bir fark yok aralarında.
Her ne kadar HDR400 olsa bile uygun fiyatlı monitörlerden muhteşem HDR deneyimi beklemeyin hocam.Lenovo da HDR 400 AOC da HDR 10 var anladığım kadarıyla HDR 400 daha iyiymiş bu Lenovo daha kaliteli görüntü verir anlamına mı geliyor?
Zaten 300 400 nitte HDR öyle olmaz o kadar, HDR10 optimal peak 1000 nit istiyorHer ne kadar HDR400 olsa bile uygun fiyatlı monitörlerden muhteşem HDR deneyimi beklemeyin hocam.
AOC olan monitörün tek eksi yanı 300 nit ekran parlaklığı olacaktır. 24G4X modelinde 2x2W hoparlör bulunmakta.
Her ne kadar HDR400 olsa bile uygun fiyatlı monitörlerden muhteşem HDR deneyimi beklemeyin hocam.
100 TL fiyat farkı hariç dişe dokunur tek fark parlaklık.
AOC'un sRGB'si ve kontrastı daha önde gözüküyor, AOC al. Aynı zamanda R25i native 165Hz, AOC native 180.AOC karanlık görüntü mü verir şimdi bayağı fark olur mu? Çok arada kaldım ya fiyatları da aynı net olarak bunun renk paleti daha iyi manzaralar verir dense tamam bunu alıyorum diyeceğim de.
Lenovo 1 puan önde yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.