Lenovo RTX 2060 mı ASUS ROG 1660 Ti mi?

saffetaa

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
Forumda yeniyim kuralları okudum. Bir kusurum varsa lütfen uyarın.
Ben de oyun ve render için kullanacağım bir laptop bakıyorım. Son 1 aysa fiyatlar neredeyse yüzde 30'a yakın zamlanmış. Yine de bütçemi zorlayacağım.

Sizden ricam tek farkı RTX 2060 ve GTX 1660 Ti ekran kartlara sahip Levono Y540 ve ASUS GL65 modeldeki laptopların avantaj ve dezavantajlarını söyler misiniz?

Lenovo Y540 İ7 9750H, 16GB RAM, RTX 2060, 512 GB SSD
Asus GL65 İ7 9750H, 16GB RAM, GTX1660 ti, 512gb SSD

Lenovo şu an indirimde 11.499TL.
ASUS indirimde değil. 12707TL.

ASUS bana daha yakın geliyordu. Fakat Lenovo da incelediğim kadarıyla fena değil. Sizin düşüncenizi alabilir miyim?

Son olarak fiyatlar nasıl sizce? İndirim beklemeli miyim?

Hocam bu da soru mu? Diğer tüm markalar Lenovo'nun yanından bile geçemez. Legion serisi en iyi serilerin başında gelir. Bir de indirimde. Ha birde 2060 var.

Hocam sormanız kabahat. :)

Hocam bütçeniz varsa RTX2060 alın bence.

Asus kullandım daha önce. Hemde bir sürü ürününü. Hepsinde aynı problem var, cidden kasalara uğraşmıyorlar ve hiç sağlam değil. Eğer sabit bir noktada duracaksa Asus öneririm fakat RTX 2060 daha iyi. Bu durumda Lenovo almanız daha makul duruyor.

Arkadaşında dediği gibi sormanız kabahat RTX 2060dan bahsediyoruz hocam :)

RTX 2060'lı Lenovo'yu bugün fark ettim. 1660 Ti ekran kartlı laptoplara odaklanmıştım. Forumu takip ediyorum ve ASUS'u öneren çok fazla yorum görmüştüm. O yüzden RTX2060'a karşı kararsız kaldım.
Cevaplar için teşekkürler. Bugün yarın Lenovo Y540'ı alacağım. Laptopla ilgili deneyim soranları da seve seve yanıtlarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı