Lenovo S145 Boot Menüde Kalıyor

Deliboran

Centipat
Lenovo S145-15API Laptop (Ideapad) - Type 81UT
BIOS'ta yanlış bir tuşa bastım. Hangisine bastığımıd a bilmiyorum. Aşağıdaki ekran kaldı.
Load default settings yaptım yine aynı ekranda kalıyor, güncel BIOS'u indirip USB'ye USB disk storege format tool 5.3 ile attım FAT32 ve nfts ikisini de denedim ama bir türlü BIOS güncelleme de yapamıyorum. Sorun biosta mıdır yardımcı olabilir misiniz?

aa.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Boot Manager seçtiğinizde cihazın sorunsuz açılması gerek.

Windows Boot Manager'ı Boot sıralamasında ilk sıraya alıp BIOS ayarlarını kaydedeiblirsiniz.

BIOS giriş tuşları:

Çözüldü :
Denedim tekrar aynı ekran geldi şimdide bu ekranda artık Windows Boot Manager de yok ancak bu ekranda App Menu altından Setup ( Bios ) a girerek Bios ekranındada
Security altında Security Boot disable yaptım ve
Boot altında Boot Mode legacy yaptığımda sıkıntısız bir şekilde laptop açıldı bu model laptop bios güncellemesini windows açıkken yapıyor indirdiğim güncel bios dosyasını çift tıklayarak bios güncellemesini yaptım

Çözüldü:
Denedim tekrar aynı ekran geldi şimdi de bu ekranda artık Windows Boot Manager'de yok ancak bu ekranda App Menu altından Setup ( BIOS ) a girerek BIOS ekranındada
Security altında Security Boot disable yaptım ve
Boot altında Boot Mode legacy yaptığımda sıkıntısız bir şekilde laptop açıldı bu model laptop BIOS güncellemesini Windows açıkken yapıyor indirdiğim güncel BIOS dosyasını çift tıklayarak BIOS güncellemesini yaptım

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum 3 gündür sizin ki gibi denedim ama sorun çözülmedi sürekli App menü Boot menü kısmı geliyor

Windows Boot Manager seçtiğinizde cihazın sorunsuz açılması gerek.

Windows Boot Manager'ı Boot sıralamasında ilk sıraya alıp BIOS ayarlarını kaydedeiblirsiniz.

BIOS giriş tuşları:

2 haftadır durum aynı. Önceden bir müddet sonra açılıyordu. Bu sefer hiç açılmıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı