P Pro new Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Ben yeni PC aldım Lenovo'in fakat Windows 11 kurulum ekranında ne mouse ne touchpad çalışıyor. Nasıl düzelteceğim? Bilgisayarcı ya mı götüreyim.
Merhaba. Ben yeni PC aldım Lenovo'in fakat Windows 11 kurulum ekranında ne mouse ne touchpad çalışıyor. Nasıl düzelteceğim? Bilgisayarcı ya mı götüreyim.
S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #2 hocam touchpad bndede devre dışı kalıyor windows kurulum ekranında ancak harici mause kullanabiliosun windows ekranına girmeden mause takılı olsun Artı 0 Eksi
hocam touchpad bndede devre dışı kalıyor windows kurulum ekranında ancak harici mause kullanabiliosun windows ekranına girmeden mause takılı olsun
Fisticuffs Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 90 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #3 Harici mouse takarsanız kurulumu tamamlayabilirsiniz. Tamamladıktan sonra klavye ve touchpad kullanılabilir hale geliyor. Artı 0 Eksi
Harici mouse takarsanız kurulumu tamamlayabilirsiniz. Tamamladıktan sonra klavye ve touchpad kullanılabilir hale geliyor.