Lenovo Tab M10 tablet alınır mı?

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Merhabaö 11 yaşındaki kardeşime tablet alacağız. Çocuk ağırlıklı olarak Brawl Stars oynuyor ve video izliyorö yani öyle büyük bir aktivitesi yok. Başlıkta da görüldüğü gibi Lenovo Tab M10 modelini buldum, sizlerden kullananlar var mıdır? Bir özelliklerine bakar mısınız ve yorum yapar mısınız? Ayrıca aynı fiyat bandında Samsung'un A9 ve A9+ modellerine de baktım? Sizler ne önerirsiniz?
Tablet

Son düzenleme:
Samsung Tab A9+ daha mantıklı en azından Snapdragon 695 diğer Lenovo Tab M10'daki unisoc T610'dan daha performanslı. 7040 mAh batarya ve 90Hz gibi yüksek ekran tazeleme hızından dolayı Tab A9+ daha mantıklı. Biraz daha fazla para verip A9+ modelini almak kesinlikle mantıklı.

Samsung Tab A9+ daha mantıklı en azından Snapdragon 695 diğer Lenovo Tab M10'daki unisoc T610'dan daha performanslı. 7040 mAh batarya ve 90Hz gibi yüksek ekran tazeleme hızından dolayı Tab A9+ daha mantıklı. Biraz daha fazla para verip A9+ modelini almak kesinlikle mantıklı.
Peki bir sorum olacak Samsung'un A9, A9+ ve Lenovo'nun bahsi geçen modeli şuanda piyasadaki tüm uygulamaları indirir mi? Eskilerden kalma bir Apple tabletimiz şu an uygulamaları desteklemiyor? Bunların üçü de şu an destekler mi tüm uygulamaları?

Peki bir sorum olacak Samsung'un A9, A9+ ve Lenovo'nun bahsi geçen modeli şu anda piyasadaki tüm uygulamaları indirir mi? Eskilerden kalma bir Apple tabletimiz şu an uygulamaları desteklemiyor? Bunların üçü de şu an destekler mi tüm uygulamaları?

Destekler çoğunu hocam ama Samsung alırsanız daha iyi olur.

Yani hocam A9+ alırsak çocuk en az 2 sene kullanır değil mi? Dediğim gibi kullanımlarını yazdım. Apple gibi uygulama desteği vs. bitmez değil mi? (Bahsettiğim model 4gb ram + 64gb hafıza)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı