Lenovo ThinkBook 16p G4 alınır mı?

TheDarkorn

Hectopat
Daha fazla  

Hem oyun hem de yazılım kısmında üzmeyeceğini düşünerek bu modeli seçtim. Ayrıca görüntüsününde şık ve sade olsun istedim. Unity kullanan birisiyim o yüzden ekran kartı olan bir laptop tercih ettim. Masaüstüm var fakat çeşitli etkinlikler ve daha fazla mobil olmak için laptop almayı düşünüyorum. Görüş ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız yardımcı olabilirsiniz.

60Hz olması çok önemli değil olsa gerek oyundan kastım rekabetçi tarzdan daha çok minimal oyunlar(belirtmemişim). Ona göre değerlendirme yapılırsa sevinirim.

60 Hz rahatsız etmeyecekse belki düşünülebilir fakat şahsen sırf 2K panel olduğundan o laptopu 10K fazla fiyata almazdım. 4060'ın da 2K'yı çoğu oyunda tam verimde çalıştıracağını da düşünmüyorum. Attığım Lenovo modeli alabilirsiniz fiyatının en iyilerinden şu an.

60 Hz rahatsız etmeyecekse belki düşünülebilir fakat şahsen sırf 2K panel olduğundan o laptopu 10k fazla fiyata almazdım. 4060'ın da 2K'yı çoğu oyunda tam verimde çalıştıracağını da düşünmüyorum. Attığım Lenovo modeli alabilirsiniz fiyatının en iyilerinden şu an.

Lenovo'nun servis ve garanti kalitesi nasıl peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı