Lenovo ThinkBook 16P G5 alınır mı?

Boş işlerde fan açmaz. İnternette yazılan çoğu şey asparagas. Ayrıca 50dB X marka ile 55dB X marka aynı rahatsız edici sesi vermez. Tiz, rüzgar-fırtına , fan yapısı ve akustiği değişiktir.
Sadece CPU odaklı işiniz varsa ürün size uyar. GPU fiyatına göre zayıf! Paneli içerik üreticisine hitap ediyor (3'2K IPS olabildiğince kaliteli)
Kasa ve soğutma performansı güçlü. Bu ThinkBook zaten Lenovo içinde "iş amaçlı". Yapacağınız işe uygunsa tercih edilebilir. Daha fazla kaynağa bakmanızı öneririm. Ya da farklı marka.
Bu kaynağı tekrar inceleyin.
Pil performansında 19k Cinebench 29dB fan sesi. Daha ne olsun ki.
Dengeli 28k+-,49dB
Performans yerine dengeli modda ürünü kullanırsınız (zaten performans farkı çok az)

Valla sanırım tercihimi Thinkbooktan yana kullanıcam yarın sipariş veririm gibi umarım boştayken fan rahatsız etmez en azından bakalım

Valla sanırım tercihimi Thinkbooktan yana kullanıcam yarın sipariş veririm gibi umarım boştayken fan rahatsız etmez en azından bakalım

Pil performansi ariyorsaniz eger Thinkbook memnun etmez onu da belirteyim. Kutuphaneye gidip ders calisayim vs. dediginiz taktirde 3-4 saatten fazla goturmeyecektir. Bir de ne olursa olsun gorece sessiz bir cihaz arayan birisi icin 14900HX'in aranan islemci oldugunu dusunmuyorum. Ne verimli ne de az isinan bir islemci cunku.

Pil önemli değil genelde laptopu şarjda kullanıyorum fakat sessizlik konusunda cihaz ne verecek bilmiyorum umarım sessiz çalışır oyun olarakta Apex gibi görece performans gerektiren oyunlar oynuyorum dönem dönem çok beğenirsem AAA oyun oynuyorum bunun için boşta sessiz oyun oynarken sesli çalışan ama ısınmayan bir cihaz bulamadım onun için bu modele yöneldim gaming olarak boşta sessiz çalışan bir model öneriniz varsa onlara da bakabilirim kararım kesin değil henüz

Cihazin HB'deki yorumlarina baktim fanlarin sessizliginden memnun olan kullanicilar var. Pil performansi da aramadiginiza gore sizin icin uygun olacaktir sadece fiyat etiketini hak ettigini dusunmuyorum.

Cihazin HB'deki yorumlarina baktim fanlarin sessizliginden memnun olan kullanicilar var. Pil performansi da aramadiginiza gore sizin icin uygun olacaktir sadece fiyat etiketini hak ettigini dusunmuyorum.
Tabiki bu fiyata 4060 almak istemem hocam ama aradığım kriterleri karşılayan bir laptop bulamadım doğrusu araştırdığım sürece Victus, Loq gibi modellere baksam TUF'tan çok farklı bir performans kalite sorunsuzluk ve sessizlik almayacağım gibi geldi

ThinkBook'u kullanıyorum yeni aldım Apex oynadım bugün 3 saate yakın ses konusunda gayet iyi bence 165 Hz olduğu için üstünü istemiyorum hatta panel o kadar iyi ki 80 ile 165 arası farkı anlayamıyorsun ben sabitleyip oynuyorum bu sebepten.

Hocam bende almayı düşünüyorum Oyun oynarken ses yapabilirde chrome + birkaç sekmede fanlar ses yapıyor mu kütüphaneye falan götürülür mü kararsız kaldım ses yapıyor diyenler de çok var forumda

Hocam bende almayı düşünüyorum oyun oynarken ses yapabilirde Chrome + birkaç sekmede fanlar ses yapıyor mu kütüphaneye falan götürülür mü kararsız kaldım ses yapıyor diyenler de çok var forumda.

Hocam tamamıyla hangi modda kullandığınıza bağlı diyeyim size ancak fan devreye bazen giriyor onun sebebi de şu işlemci anlık olarak çok güç çekip tüm işlemleri hallediyor anlık ısınıyor bu ısınmayla fan devreye girip soğutup geri kapanıyor gibi düşünebilirsiniz ancak kütüphaneler cidden fazla sessiz ortamlar orada duyulmayacak kadar sessiz midir buna bir şey diyemem açıkça size test edip yazayım bunu. Ben işlemciyi sınırlandırıp kullandım 2 gün boyunca hiçbir şekilde ısınmıyor istese de ısınamıyor zaten çok iyi bir cihaz.

Anladım hocam yardımcı olduğunuz için çok sağolun bu geri bildirimler çok yardımcı oldu benimde sanırım son kararım thinkbooktan yana olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…