Lenovo ThinkBook 16P G5 alınır mı?

i9-14900HX modeli olan benimki de sorabilirsiniz

Ya hocam şarj süresi nasıl gerçekçi bir şekilde yorumlar mısın? Yazılımda veya YouTube'da Chrome'da nasıl? Bu bilgileri verirsen sevinirim. Şu an Hepsiburada'da 2TBli hali 77bin TL civarı o yüzden aşırı ilgimi çekiyor daha çok. Bazı insanlar gereksiz pahalı diyor sen ne düşünüyosun

Ya hocam şarj süresi nasıl gerçekçi bir şekilde yorumlar mısın? Yazılımda veya YouTube'da Chrome'da nasıl? Bu bilgileri verirsen sevinirim. Şu an Hepsiburada'da 2TBli hali 77bin TL civarı o yüzden aşırı ilgimi çekiyor daha çok. Bazı insanlar gereksiz pahalı diyor sen ne düşünüyosun
Hocam ürünü %80 fişte kullandığım için ne kadarda şarj oluyor gibi gerçekçi bir yorum yapma şansım yok ama fişten çıkardığım ve film, dizi youtube izlediğim zaman tahminen 2-3 saat civarı duruyor diye düşünüyorum yani maksimum bir pil süresi yok ne yazık ki bu sizin için önemli bir kriterse ürün bu konuda yeterli gelmeyebilir ama bu şekilde güçlü donanıma sahip cihazlarında aynı ayarda gideceğini düşünüyorum. Ürün pahalı mı diye bana soracak olursan da ben ürüne ucuz demem ama çok gereksiz pahalıda demem çünkü i9 lu sistemleri filtrelediğinizde zaten fiyat bandı bu civarda olacaktır bir de bu laptop kasa olarak zarif, ekran olarak sağlam bir laptop, baktığınız zaman asus TUF gibi dandik bilgisayar hissi vermiyor. Benim bir ay önce kullandığım bilgisayar TUF'tu, 2 sene zor kullandım dayanamadım .aşırı ısınır, aşırı ses yapar, kasa plastik, ekran desen yok yani anlayacağınız 15-20 fps fark için ben olsam alt ürün gruplarına yönelmezdim tabi sizin tercihiniz bu tarz ekran, ses, klavye, kasa ,ısınma, premium his gibi şeyler önemli değil ışıklı klavyemle daha fazla fps almak istiyorum güç istiyorum oyunlarda 160 değil 200 olsun diyorsanız o farklıdır tabi .bu zaten tam bir oyun bilgisayarı değil.

Hocam ürünü %80 fişte kullandığım için ne kadar da şarj oluyor gibi gerçekçi bir yorum yapma şansım yok ama fişten çıkardığım ve film, dizi YouTube izlediğim zaman tahminen 2-3 saat civarı duruyor diye düşünüyorum yani maksimum bir pil süresi yok ne yazık ki bu sizin için önemli bir kriterse ürün bu konuda yeterli gelmeyebilir ama bu şekilde güçlü donanıma sahip cihazlarında aynı ayarda gideceğini düşünüyorum. Ürün pahalı mı diye bana soracak olursan da ben ürüne ucuz demem ama çok gereksiz pahalıda demem çünkü i9'lu sistemleri filtrelediğinizde zaten fiyat bandı bu civarda olacaktır bir de bu laptop kasa olarak zarif, ekran olarak sağlam bir laptop, baktığınız zaman ASUS TUF gibi dandik bilgisayar hissi vermiyor. Benim bir ay önce kullandığım bilgisayar TUF'tu, 2 sene zor kullandım dayanamadım. Aşırı ısınır, aşırı ses yapar, kasa plastik, ekran desen yok yani anlayacağınız 15-20 FPS fark için ben olsam alt ürün gruplarına yönelmezdim tabii sizin tercihiniz bu tarz ekran, ses, klavye, kasa, ısınma, premium his gibi şeyler önemli değil ışıklı klavyemle daha fazla FPS almak istiyorum güç istiyorum oyunlarda 160 değil 200 olsun diyorsanız o farklıdır tabii. Bu zaten tam bir oyun bilgisayarı değil.

Tam olarak onu soracaktım ısınma olayları nasıl? Ve öyle bir derdim yok kesinlikle bu laptop beni çok çekiyor hocam. Ayrıca oyunlardaki FPS değerlerinden memnun musun hocam. RDR2 de 60 sanit oynatsa Valorant'ta CS de 200 falan üstü görse zaten kafi diye düşünüyorum ama sana sormak beni rahatlatır. Kaliteli gözüküyor ve kaliteli gibi duruyor laptop, almak istiyorum. 2TBli hali bu kadar ucuzlamışken 2tbli halini almayı düşünüyorum hocam. Herhangi bir tavsiyeniz var mı? Bir de sanırım ondan bahsettiniz ama şarjda kullanıma uygun değil mi öyle bir ayarı var sanırım veya seçeneği

Tam olarak onu soracaktım ısınma olayları nasıl? Ve öyle bir derdim yok kesinlikle bu laptop beni çok çekiyor hocam. Ayrıca oyunlardaki FPS değerlerinden memnun musun hocam. RDR2 de 60 sanit oynatsa Valorant'ta CS de 200 falan üstü görse zaten kafi diye düşünüyorum ama sana sormak beni rahatlatır. Kaliteli gözüküyor ve kaliteli gibi duruyor laptop, almak istiyorum. 2TBli hali bu kadar ucuzlamışken 2tbli halini almayı düşünüyorum hocam. Herhangi bir tavsiyeniz var mı? Bir de sanırım ondan bahsettiniz ama şarjda kullanıma uygun değil mi öyle bir ayarı var sanırım veya seçeneği
Hocam ısınma konusunda klavyenin üst tarafına dokunduğunuz zaman tabi oyun oynarkenki seneryodan bahsediyorum bir sıcaklık var fakat değer olarak baktığımda 80 dereceyi geçmiyor buda gayet ideal sıcaklıklar. Özellikle Watt sınırı koyduğunuzda üst kısımdaki sıcaklıkta epey azalıyor zaten günlük kullanımda kasa genelde buz gibi oluyor fanda açmıyor. FPS değerleri de dediğiniz gibi profesyonel anlamda oyun oynamıyorsanız 4060 çok yeterli bir ekran kartı sizin isteklerinizi kesinlikle karşılar hele böyle müthiş bir ekranda oynamak gerçekten fark yaratıyor. Modları ise Uyarlanabilir(Otomatik) , Pil modu, Performans Modu ve Geek Performansı diye bir modu var. Pil moduna alınca evet biraz daha Performansı kısıp sessiz serin çalışmaya yönelik oluyor pil konusunda da film falan izlediğinizi varsayarsam 4-5 saat götürür diye tahmin ediyorum diğer modlar zaten oyun oynamak için kullanılan modlar ben otomatik modda kullanıyorum artık şarjdan çıkarınca hangi modu açıyordur bilmiyorum ama sizin için bu pil süresi önemli ise birkaç saat pil modunda youtube video testi yapıp gerçekte kaç saat götüreceğini test edeyim

Hocam ısınma konusunda klavyenin üst tarafına dokunduğunuz zaman tabii oyun oynarkenki seneryodan bahsediyorum bir sıcaklık var fakat değer olarak baktığımda 80 dereceyi geçmiyor bu da gayet ideal sıcaklıklar. Özellikle Watt sınırı koyduğunuzda üst kısımdaki sıcaklıkta epey azalıyor zaten günlük kullanımda kasa genelde buz gibi oluyor fanda açmıyor. FPS değerleri de dediğiniz gibi profesyonel anlamda oyun oynamıyorsanız 4060 çok yeterli bir ekran kartı sizin isteklerinizi kesinlikle karşılar hele böyle müthiş bir ekranda oynamak gerçekten fark yaratıyor. Modları ise Uyarlanabilir(Otomatik), Pil modu, Performans Modu ve Geek Performansı diye bir modu var. Pil moduna alınca evet biraz daha Performansı kısıp sessiz serin çalışmaya yönelik oluyor pil konusunda da film falan izlediğinizi varsayarsam 4-5 saat götürür diye tahmin ediyorum diğer modlar zaten oyun oynamak için kullanılan modlar ben otomatik modda kullanıyorum artık şarjdan çıkarınca hangi modu açıyordur bilmiyorum ama sizin için bu pil süresi önemli ise birkaç saat pil modunda YouTube video testi yapıp gerçekte kaç saat götüreceğini test edeyim

Olur hocam çok sevinirim. Bir de hani normalde herhangi bir cihazı şarja takılı kullanmak sorun yaratıyor ya sanırım onun için bir önlemi vardı Lenovo'nun ama neydi bilmiyorum. Öyle bir bilgin var mı hocam, yani oyun oynarken şarja takılıyken kafam rahat olabilir değil mi?

Hocam ısınma konusunda klavyenin üst tarafına dokunduğunuz zaman tabii oyun oynarkenki seneryodan bahsediyorum bir sıcaklık var fakat değer olarak baktığımda 80 dereceyi geçmiyor bu da gayet ideal sıcaklıklar. Özellikle Watt sınırı koyduğunuzda üst kısımdaki sıcaklıkta epey azalıyor zaten günlük kullanımda kasa genelde buz gibi oluyor fanda açmıyor. FPS değerleri de dediğiniz gibi profesyonel anlamda oyun oynamıyorsanız 4060 çok yeterli bir ekran kartı sizin isteklerinizi kesinlikle karşılar hele böyle müthiş bir ekranda oynamak gerçekten fark yaratıyor. Modları ise Uyarlanabilir(Otomatik), Pil modu, Performans Modu ve Geek Performansı diye bir modu var. Pil moduna alınca evet biraz daha Performansı kısıp sessiz serin çalışmaya yönelik oluyor pil konusunda da film falan izlediğinizi varsayarsam 4-5 saat götürür diye tahmin ediyorum diğer modlar zaten oyun oynamak için kullanılan modlar ben otomatik modda kullanıyorum artık şarjdan çıkarınca hangi modu açıyordur bilmiyorum ama sizin için bu pil süresi önemli ise birkaç saat pil modunda YouTube video testi yapıp gerçekte kaç saat götüreceğini test edeyim

Ayrıca klavyede isteğe bağlı arkadan aydınlatma var değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı