Hocam ürünü %80 fişte kullandığım için ne kadar da şarj oluyor gibi gerçekçi bir yorum yapma şansım yok ama fişten çıkardığım ve film, dizi YouTube izlediğim zaman tahminen 2-3 saat civarı duruyor diye düşünüyorum yani maksimum bir pil süresi yok ne yazık ki bu sizin için önemli bir kriterse ürün bu konuda yeterli gelmeyebilir ama bu şekilde güçlü donanıma sahip cihazlarında aynı ayarda gideceğini düşünüyorum. Ürün pahalı mı diye bana soracak olursan da ben ürüne ucuz demem ama çok gereksiz pahalıda demem çünkü i9'lu sistemleri filtrelediğinizde zaten fiyat bandı bu civarda olacaktır bir de bu laptop kasa olarak zarif, ekran olarak sağlam bir laptop, baktığınız zaman ASUS TUF gibi dandik bilgisayar hissi vermiyor. Benim bir ay önce kullandığım bilgisayar TUF'tu, 2 sene zor kullandım dayanamadım. Aşırı ısınır, aşırı ses yapar, kasa plastik, ekran desen yok yani anlayacağınız 15-20 FPS fark için ben olsam alt ürün gruplarına yönelmezdim tabii sizin tercihiniz bu tarz ekran, ses, klavye, kasa, ısınma, premium his gibi şeyler önemli değil ışıklı klavyemle daha fazla FPS almak istiyorum güç istiyorum oyunlarda 160 değil 200 olsun diyorsanız o farklıdır tabii. Bu zaten tam bir oyun bilgisayarı değil.