Hocam garip bir şekilde son bir haftada olma sıklığı bayağı azaldı hatta bir kere oldu o da Apex kaynaklı diye düşünüyorum loglara baktığımda kayda değer bir şey bulamadım pil yüzdeside artık %100 gösteriyor orada da sıkıntı çözüldü tabii tekrar olup olmayacağının garantisi yok. Oyun konusunda gayet tatmin edici tabii ki 5060 civarı bir cihaz kullanmadım ama oyunlarda gayet tatmin edici özellikle ekran kısmı gerçekten fark yaratan cinste ben yine olsam 5050'li dandik ekranlı bir model alacağıma bunu tercih ederdim. Hem ekran hem hoparlör hem kasa kalitesi olsun süper tam premium hissi veriyor. Yazılım konusunda da sanal makine kullanıyorum orta ölçekli otomasyon yazılımı yapıyorum gayet hayli hayli yeterli zaten içerisindeki işlemci de çok sağlam. Anladığım kadarıyla sizin isteklerinizi tam karşılayacak bir laptop olacaktır. Tabii çoğunlukla oyun oynuyorum kasa, ekran işlemci benim için çok önemli değil diyorsanız o farklı ama arada film, dizi, yazılım, render gibi işler yapıyorsanız bu model gayet uygun. Başka açılarda sorunuz olursa cevaplayabilirim.