İnceleme Lenovo Thinkbook 16PG4 - i9-13900H 32GB DDR5 1TB SSD RTX4060 16 inç 165Hz

Vallahi bilmiyorum dostum dediğim gibi yazılım konusunda çok iyi değilim, BIOS'ta ki açıklamalardan yola çıkıp kapattım bariz bir düşüş oldu sıcaklıkta.

Hocam bir cinebecnh 23 24 yapabilir misin? Fişe taklı ve yüksek performans olsun. Performans ne şiddette düştü merak ediyorum. Günlük hayatta siz fazla hissetmezsiniz. AAA oyunlarda bile aşırı etkisi olmaz. FPS oyunlarında dalgalı FPS ya da düşük FPS verebilir. Render süresi artar. 20C için değer açıkçası. Terimler benim için karışık ama sanırım Turbo kapattınız.

Merhaba bu ürünün aynı özelliklere sahip i7 işlemcisinde de aynı ısınma problemleri oluyor mu? Video kurgu ve render amaçlı kullanacağım. Beni üzer mi merak ediyorum şuan F/p olarak iyi bir seçenek olarak görünüyor.

İ7 modeli sadece i7 değil ekran ve genel olarak düşük. Isınma sorunu i9 olanda yok. Bende i9 var ısınma sorunu hiç yaşamadım.

İ7 modeli sadece i7 değil ekran ve genel olarak düşük. Isınma sorunu i9 olanda yok. Bende i9 var ısınma sorunu hiç yaşamadım.
windows yüklüyken cihazın zorlandığını Linux da ısınma probleminin çözüldüğünü söylemişsiniz ben Adobe creative cloud paketi kullanıyorum lisanslı, windows yüklemem gerekecek sıkıntı yaratır mı onu anlamaya çalışıyorum. Daha önce hep macbook pro kullanmıştım ama şuan 32gb macbook prolar uçmuş durumda

Şurada şöyle bir yorum var mesela video'nun altında ama sebebini açıklamamış
"You can't easily edit/encode in 4K PP with the ThinkBook 16p."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Isınma problemi değil normal ısınma. (O yazımdan sonra genel bir Windows temizliği yaptım artık pek ısınmıyor onlarca uygulama kurup deniyorum sistem stabilitesini kaybediyor) Ben obsesif şekilde tamamen soğuk çalışmasını değerlendirdim. Linuxda da windowsda da pek çok durumda hiç ısı belli etmeyecek şekilde çalışabiliyor. Velhasıl ısınma problemi olan bir cihaz değil. Ben de kullanıyorum Adobe yazılımlarını. Bu arada 32 GB RAM olan modeli tavsiye ederim. 16gb iki Adobe uygulaması artı Web Tarayıcı açınca sınırı geçecek.

teşekkürler 32gb olanını alacağım ama bir de ekran 60hz, bu acaba premiere de 120 fps çekilmiş videoyu editlerken sıkıntı yaratır mı, son soru işaretim bu kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…