Lenovo Thinkpad E15 alınır mı?

tuna55

Yoctopat
Katılım
26 Ekim 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
"Lenovo Thinkpad E15 Gen 2 i5-1135G7 8 GB 256 GB SSD 2 GB MX450 15.6" Bu bilgisayarı almak istiyorum. Önerir misiniz?
 
@DarkSynergy Think serisinin en üst modeli ThinkPad. ThinkPad önceden IBM aitti ve Lenovo satın aldı. Thinkbook ise sonradan Lenovo tarafından isimlendiren seri, IdeaPad ve ThinkPad karışımı bilgisayar kırmızı tuşu klavyede bulunmuyor. Thinkbook, IdeaPad'e göre avantajı yerinde destek alıp müşteri hizmetlere erken ulaşabiliyorsun. Ama ThinkPad klavyesi daha iyi ve bir kere alıştın mı diğer klavyeler kötü gelecek. Thinkbook klavyesi IdeaPad klavyesi gibi özel kılan tek şey Think servisinden yararlanman ve askeri sınıfından geçmiş IdeaPad cihazlardan daha sağlam.
 
@DarkSynergy think serisinin en üst modeli Thinkpad. Thinkpad önceden IBM aitti ve Lenovo satın aldı. ThinkBook ise sonradan Lenovo tarafından isimlendiren seri, Ideapad ve Thinkpad karışımı bilgisayar kırmızı tuşu klavyede bulunmuyor. ThinkBook, Ideapad'e göre avantajı yerinde destek alıp müşteri hizmetlere erken ulaşabiliyorsun. Ama Thinkpad klavyesi daha iyi ve bir kere alıştın mı diğer klavyeler kötü gelecek. ThinkBook klavyesi Ideapad klavyesi gibi özel kılan tek şey think servisinden yararlanman ve askeri sınıfından geçmiş Ideapad cihazlardan daha sağlam.

Yükseltme durumları nasıl peki okurken beynim yandı :D
 

TN panel gidip inceleyerek alınabilir.
@DarkSynergy Thinkpad servisi kendileri aldığın parçayı yükseltmiyor sizin yükseltmenize izin veriyor. Sanırım yenilerinde bir slot boş RAM yeri var ve diğer RAM lehimli oluyor anakarta.

ThinkBook da nasıl acaba hocam?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı