Lenovo Thinkpad E540 Başarısız Linux kurulumundan sonra bozuldu

EmiWn

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8gb ddr3 diğer detayları bilmiyorum
SSD veya HDD modeli
Xhaser 512 gb SSD
Ekran kartı
İntel hd graphics 4600
İşlemci
İ5
Bilgisayarıma çift işletim sistemi kuracaktım, Windows 10 ve Kali Linux sonra Kali için USB'yi ayarladım ama hata yapmışım sonra kurulumdan çıkarken kurulumu iptal ederseniz sisteminiz çalışmayabilir yazdı bende kabul ettim. Bilgisayar sürekli boot menüsüne atmaya başladı ve en son halide bu hiç tepki vermiyor. Ekran sürekli böyle bilgisayar: Lenovo Thinkpad E540.

Dosya Ekleri

• 16990886811544991831262438602712.jpg
    16990886811544991831262438602712.jpg
    228,3 KB · Görüntüleme: 50
Bilgisayarıma çift işletim sistemi kuracaktım, Windows 10 ve Kali Linux sonra Kali için USB'yi ayarladım ama hata yapmışım sonra kurulumdan çıkarken kurulumu iptal ederseniz sisteminiz çalışmayabilir yazdı bende kabul ettim. Bilgisayar sürekli boot menüsüne atmaya başladı ve en son halide bu hiç tepki vermiyor. Ekran sürekli böyle bilgisayar: Lenovo Thinkpad e540.

BIOS ekranı geliyor ise hemen boot seçeneği ile sistemi USB'den açılım yapınız.
Sistemi sıfırdan istediğiniz OS ile kurulum yapın. Tercihen XP olabilir test için.

OS açıldıktan sonra (Win/Linux fark etmez) 2-3 defa sistemi yeniden başlatın ve durumu kontrol edin. Bu arada sistem internete bağlı olmasın.

Bu genelde Anakart boot ettikden kısa bir süre sonra oluyor ise ekran kart driver sorunundan oluşur. Boot menü/logosu gelmenden bu ekrana sahip iseniz size teknik servis yolu gözüküyor demektir.

Son düzenleme:
Hocam CD biraz yavaş olur :D 2010 2008'li yıllarıda iyiydi ama tahminim o makinede CD girişi DVD girişi yoktur.

Tahminen diyorum USB'ye yazdırın isterseniz.

Hocam CD girişi var makine eski ama flash ile de denerim bir de sifirladiktan sonra baska bir flash ile de isletim sitemi kurmam lazım değil mi?

BIOS ekranı geliyor ise hemen boot seçeneği ile sistemi USB'den açılım yapınız.
Sistemi sıfırdan istediğiniz OS ile kurulum yapın. Tercihen XP olabilir test için.

OS açıldıktan sonra (Win/Linux fark etmez) 2-3 defa sistemi yeniden başlatın ve durumu kontrol edin. Bu arada sistem internete bağlı olmasın.

Bu genelde anakart boot ettikden kısa bir süre sonra oluyor ise ekran kart driver sorunundan oluşur. Boot menü/logosu gelmenden bu ekrana sahip iseniz size teknik servis yolu gözüküyor demektir.

Tamam hocam ekrandaki karıncalanma işlemciden kaynaklıymış vidaları fazla sıkmışım şimdi telefon üzerinden OTG aracılığıyla flasha XP kuracağım sonra bilgisayarı kuracağım en son XP'den Windows 10 indireceğim bir daha da Linux'la uğraşmayacağım mobilden termuxa devam edeceğim teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı