Lenovo-Thinkpad için hangi ekran kartları alınabilir?

KaraKedi DUBLAJ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Burdaki laptopa sahibim. İkinci el aldım ve sadece RAM 4 GB yapılmış. Minecraft oynamak istediğimde bana ekran kartı hakkında bir şeyler söyledi bir baktım benim ekran kartım yok. Yani var ama düşük ben de bunu araştırmaya başladım ama bu laptopa uyumlu olarak hangi ekran kartları alınabilir falan bilgim olmadığı için sormak istedim. Ve ayrıca nasıl yapılacağını da anlatırsanız gerçekten çok makbula geçer.
Teşekkür ederim şimdiden.

Özür dilerim ben yanlış anladım. eGPU zaten harici takmak demek. Ekran kartı olarak r7 250 alabilirsin. Darboğaz olur ama işlemciden kaynaklı. Onu söyleyeyim.
Sadece arkadaşım Minecraft oynamak istiyor darboğaz pek anlamam FPS düşüşü oluyodu sanırım. Başka bi önderdiğiniz ekran kartı var mı Minecraft oynatsın yeter yani.
Özür dilerim ben yanlış anladım. eGPU zaten harici takmak demek. Ekran kartı olarak r7 250 alabilirsin. Darboğaz olur ama işlemciden kaynaklı. Onu söyleyeyim.

Bu ekran kartı nasıl peki. Sorun çıkarır mı veya Minecraft oynanır mı. Ve nasıl takıldığı hakkında bilginiz varsa alabilirim lütfen.

Son düzenleme:
Sadece arkadaşım Minecraft oynamak istiyor darboğaz pek anlamam FPS düşüşü oluyodu sanırım. Başka bi önderdiğiniz ekran kartı var mı Minecraft oynatsın yeter yani.
Minecraft'ın minimum sistem gereksinimlerine baktım en azından i3-3210 istiyor. İşlemci çok ama çok eski ekran kartı alsanız bile akıcı oynatır mı bilmiyorum. Dediğim gibi ekran kartı önerim r7 250. Ama yerinde olsam bu bilgisayara para harcamazdım. Hatta yerinde olsam 300-400tl'ye vermedikleri sürece satın da almazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı