G GamerElektro Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Elimde Lenovo Thinkpad L15 gen 1 laptop var klavye ışığını açmayı da yeni buldum zaten diyorum ki ışığın rengi değişir mi? Değişirse nereden? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2025
Elimde Lenovo Thinkpad L15 gen 1 laptop var klavye ışığını açmayı da yeni buldum zaten diyorum ki ışığın rengi değişir mi? Değişirse nereden?
Çözüm Mustafa.Kaan 18 Temmuz 2025 Maalesef renk değiştirme özelliği yok. Tek renk, beyaz arka aydınlatma sunuyor.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.704 Makaleler 2 Çözümler 1.661 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #2 Maalesef renk değiştirme özelliği yok. Tek renk, beyaz arka aydınlatma sunuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS G GamerElektro Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Maalesef renk değiştirme özelliği yok. Tek renk, beyaz arka aydınlatma sunuyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Maalesef renk değiştirme özelliği yok. Tek renk, beyaz arka aydınlatma sunuyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam.