Çözüldü Lenovo Thinkpad T490 dokunmatik ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sengor

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bugün elime Lenovo Thinkpad T490 TP00103A bir laptop geldi. Bazı Thinkpad'lerde dokunmatik ekran oluyor. Benim ekranımda dokunmatik olup olmadığını nasıl anlarım?
Şimdiden teşekkür ederim.

Özellikleri:
  • i5-8265U
  • 16 GB RAM.
  • 256 GB SSD.

Çözüm
Destekliyor diye biliyorum bu modeller, Aygıt Yöneticisi'nden bi' fotoğraf atar mısın İnsan arayüzü cihazları kısmını genişletip?
Merhaba, bugün elime Lenovo Thinkpad T490 TP00103A bir laptop geldi. Bazı Thinkpad'lerde dokunmatik ekran oluyor. Benim ekranımda dokunmatik olup olmadığını nasıl anlarım?
Şimdiden teşekkür ederim.

Özellikleri:
  • i5-8265U
  • 16 GB RAM.
  • 256 GB SSD.
Dokunacaksın. Dokunduğun zaman tepki verirse dokunmatiktir. Bu kadar da zor bir işlem olduğunu zannetmiyorum. Zor ise Allah yardım etsin.

Dokunacaksın. Dokunduğun zaman tepki verirse dokunmatiktir. Bu kadar da zor bir işlem olduğunu zannetmiyorum. Zor ise Allah yardım etsin.
Efenim dokundum ama hareket etmedi bende driver eksik veya ekranda sorun olabilir diye düşündüm. Ayrıca teşekkür ederim ben düşünememiştim.

Destekliyor diye biliyorum bu modeller, Aygıt Yöneticisi'nden bi' fotoğraf atar mısın İnsan arayüzü cihazları kısmını genişletip?
Tam olarak hangi kısmın görüntüsünü atayım?
Bu arada ekranın kodunu HWİNFO programından aldım buymuş: b140han04.0 internette arattığımda bazı sitelerde touch screen olarak gözüküyor ama tam emin değilim.

Tam olarak hangi kısmın görüntüsünü atayım?
Bu arada ekranın kodunu HWiNFO programından aldım buymuş: B140han04.0 internette arattığımda bazı sitelerde touch screen olarak gözüküyor ama tam emin değilim.

Dediğim kısmı genişletip at, ek olarak şu siteye girip eksik driver veya ekranla alakalı bir şey varsa yükle.

Panelin belirttiğin modelse panelook desteklemediğini belirtmiş.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    179,5 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Geri
Yukarı