Ugur1355
Zeptopat
Daha fazla
Alınır ama 7300 e hepsiburadadan alınır.Yeni laptop satin alacaktım bir tane karsima çıktı. Sizce pahalı mı, fiyatına değer mi?
Peki önerebileceğiniz bi bilgisayar var mıBu fiyata bu özellikler çok pahalı. 5700U işlemcili V14 var, o da Lenovo marka. Hatta MX330 ekran kartlı G serisi i5 işlemcili laptoplar var.
Var, hemen bakıp link atıyorum.Peki önerebileceğiniz bi bilgisayar var mı
Fiyatlar aşağı yukarı aynı sayılır ben iş için alacaktım benim bu gösterdiğim laptop ile Hepsiburada da ki ile arasinda ne gibi farklar var ben pek anlamıyorum bilgisayardanVar, hemen bakıp link atıyorum.
Öncelik iş-ders gibi işlerse: Lenovo V15 G2 82KD0037TX Ryzen 5700U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Öncelik oyun ise: https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3511-intel-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-mx350-ubuntu-15-6-tasinabilir-bilgisayar-f1135f85n-p-HBCV00001504UD?magaza=gala iletişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.42.3
Bu Dell ile aynı özelliklere sahip bir tane Lenovo var, o daha ucuz ancak 14inç ve TN panel. Oyun için 14inç düşük kalabilir, TN panel de panel türleri arasındaki en kötü paneldir. WVA panel ve 15,6 inç Panel sizin için daha iyi olur.
Fiyatlar aşağı yukarı aynı sayılır ben iş için alacaktım benim bu gösterdiğim laptop ile Hepsiburada'da ki ile arasinda ne gibi farklar var ben pek anlamıyorum bilgisayardan
Yani Benim attığım lenovo pahalı mi diyorsunuz 36 gb ram fazla mi normal miŞimdi Dell ile arasındaki fark önce ekran kartı, sizin Lenovo'daki dahili ekran kartı kullanıyor. Dell'de harici MX ekran kartı var. İşlemci farkı var. Ve RAM farkı var, 36 GB RAM ne demek arkadaş. Kesinlikle sizin attığınız Lenovo o fiyata alınmaz. İş için alacaksanız attığım Lenovo'yu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.