Lenovo V14 G2 ITL RAM ve SSD önerisi

UstaEmir

Megapat
Daha fazla  
Lenovo V14 G2 ıtl - özellikleri (38 wh) aşağıdaki gibi ek olarak takılı RAM'in model numarası: 4atf1G64HZ-3G2e1
RAM'de gecikme hızı vesayirenin eşleşmemesi uzun vadede sorun çıkarır mı?
Ayrıca depolama konusunda kafam karışık, bilgisayarın mevcut depolaması 256 GB'lık bir SSD'den ibaret. Hard disk ile olay çözülür gibi duruyor lakin batarya tüketimi ve o cızırtı seslerini düşününce pek alasım gelmiyor. Diğer tarafta ise tam ona alternatif, SATA 3 2.5" SSD'yi de aşağıdaki dokümandan anladığım kadarıyla desteklemiyor. Sonuçta 2280 SSD kalıyor lakin onun desteği de meçhul gibi, pek bulunmayan 2242'yi çıkartıp onu takmak ne kadar makul olur orası da ayrı bir mesele. Neyse iyi kafa açtım, şimdiden çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-02-24 012934.jpg
    Screenshot 2023-02-24 012934.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot 2023-02-24 012949.jpg
    Screenshot 2023-02-24 012949.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşın dediği doğru. Bilgisayarınızda SATA girişi mevcut gözüküyor, oraya 2.5" SATA SSD takabilirisiniz. Siz neye dayanarak desteklemediği kanısına vardınız? Anlamadım doğrusu.

SATA 2.5 varsa kendim kullandığım Samsung 870 EVO SSD tavsiyemdir 250 GB ya da 500 GB alabilirsiniz lakin 3 TB kadar destekleniyor.

Ben HDD yazısını görünce sadece HDD'ye uygundur, diye düşünmüştüm. Yanlış anlaşılma olmuş.
Arkadaşın dediği doğru. Bilgisayarınızda SATA girişi mevcut gözüküyor, oraya 2.5" SATA SSD takabilirisiniz. Siz neye dayanarak desteklemediği kanısına vardınız? Anlamadım doğrusu.

Ben HDD yazısını görünce sadece HDD'ye uygundur, diye düşünmüştüm. Yanlış anlaşılma olmuş.

Ok sıkıntı yok. SATA3 girişi mevcut SATA SSD alıp monte edebilirsiniz kolay şekilde. Ben de Samsung EVO 870 kullanıyorum, memnunum, öneririm. Arada indirime giriyor aceleniz yoksa indirimleri takip ucuza alabilirsiniz. Önemli olan sahtesine denk gelmemek tabii. Açıkçası bizim e- ticaret sitelerinde çok fazla sahtesi var, o yüzden ben de Amazon indirimlerinden almıştım uğraşmamak için. Amazon'un dışında Vatan, Teknosa gibi kurumsal firmalardan da alınabilir.

Ok sıkıntı yok. SATA3 girişi mevcut SATA SSD alıp monte edebilirsiniz kolay şekilde. Ben de Samsung EVO 870 kullanıyorum, memnunum, öneririm. Arada indirime giriyor aceleniz yoksa indirimleri takip ucuza alabilirsiniz. Önemli olan sahtesine denk gelmemek tabii. Açıkçası bizim e- ticaret sitelerinde çok fazla sahtesi var, o yüzden ben de Amazon indirimlerinden almıştım uğraşmamak için. Amazon'un dışında Vatan, Teknosa gibi kurumsal firmalardan da alınabilir.
Tamamdır, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı