Lenovo V17 G2 vs ASUS Zenbook 14X

Bütçe
25000

elaaaa

Zeptopat
Daha fazla  
Yazılım için iki bilgisayar buldum ve aralarında kaldım sizce hangisini seçmeliyim?

Lenovo V17 G2 Intel Core i7-1165G7 16 GB, 1 TB SSD, 2 GB MX350 FreeDOS 17.3"

ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 11. nesil Core i7, 16 GB, 1TB SSD.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Zenbook seçerdim ben hem kasa kalitesi hem ekranı ile fark yaratan bir seri. Yazılım için ekran kartına genel anlamda gerek yok tabi ama size gerek varsa bu bütçede Mx550 li modellere bakın. Veya şarj ve taşınabilirlik arka planda kalabilir ise Rtx3060 gaming modellere bakın.

Zenbook seçerdim ben hem kasa kalitesi hem ekranı ile fark yaratan bir seri. Yazılım için ekran kartına genel anlamda gerek yok tabii ama size gerek varsa bu bütçede MX550'li modellere bakın. Veya şarj ve taşınabilirlik arka planda kalabilir ise RTX3060 Gaming modellere bakın.

Bir aralar Monster Abra serisini kullandım ama acayip ısınma ve şarjının su gibi bitmesi yetmiyormuş gibi kullandığım Visual Studio vs. uygulamaları kaldıramadığı için iade etmiştim. Zenbookda da aynı sıkıntıları çekmekten şahsen korkuyorum dediğim gibi uygulamaları rahatlıkla kaldırabilir mi ve Windows 11 Home kurulu Pro'ya geçiş yapsam daha iyi performans gösterir mi? Kusura bakmayın pek bilgisayar bilgim olmadığı için seçmekte zorlanıyorum.

Bir aralar Monster Abra serisini kullandım ama acayip ısınma ve şarjının su gibi bitmesi yetmiyormuş gibi kullandığım Visual Studio vs. uygulamaları kaldıramadığı için iade etmiştim. Zenbookda da aynı sıkıntıları çekmekten şahsen korkuyorum dediğim gibi uygulamaları rahatlıkla kaldırabilir mi ve Windows 11 Home kurulu Pro'ya geçiş yapsam daha iyi performans gösterir mi? Kusura bakmayın pek bilgisayar bilgim olmadığı için seçmekte zorlanıyorum.
Bence i7 12700H Huawei markalı laptopu alın daha iyi işlemci ile daha rahat çalışırsınız. Windows 11 Home yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı