Grand Theft Auto V %100 Türkçe Yama

ya ben hıcbır sekılde gta 5ın oldugu exe kısmını bulamıyorum heryerı denedım yok epıcden ındırdım gta 5 exe kısmını arattım ona ragmen cıktı ama içi bos secsemde olmuyor kısaca epıcten alana haram oldu turkce yama epic rockstar dosyalarını da kabul etmıyor gta 5 buldum dırekt dosyayı yıne olmuyor exe bulmuyor

Ya ben hiçbir sekılde GTA 5'ın oldugu EXE kısmını bulamıyorum her yerı denedım yok Epic'den ındırdım GTA 5 EXE kısmını arattım ona ragmen cıktı ama içi bos secsemde olmuyor kısaca Epic'ten alana haram oldu turkce yama Epic Rockstar dosyalarını da kabul etmıyor GTA 5 buldum dırekt dosyayı yıne olmuyor EXE bulmuyor.

Reis bende Epic'ten aldım geçen yaptım yamayı. Biraz bakayım bulunca atayım sana nerede olduğunu.

Burada dosya simgesi var ona basınca açılan dosyalar penceresinde var EXE dosyası.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-12 004607.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-12 004607.png
    40,5 KB · Görüntüleme: 11
Reis bende Epic'ten aldım geçen yaptım yamayı. Biraz bakayım bulunca atayım sana nerede olduğunu.

Burada dosya simgesi var ona basınca açılan dosyalar penceresinde var EXE dosyası.
Az sonra deneyeceğim sonucu yazarım bu arada en sorunsuz ve en iyi yama hangisi biliyor musun ?

Yaptım ama açılan yerde yine yok exe dosyası 😐

Son düzenleme:
Az sonra deneyeceğim sonucu yazarım bu arada en sorunsuz ve en iyi yama hangisi biliyor musun?

Yaptım ama açılan yerde yine yok EXE dosyası 😐

En iyi yama dosyası bu arkadaşların yaptığı, ama sakın Online'ye girme yama açıkken. Hatta eğer depolama alanın varsa Enhanced sürümüne yamayı kur. Online oynayacağın zaman legacy sürümüne girersin. Dosya olmaması da belki oyun dosyaları eksiktir. Geçen attığım fotoğrafta en üstte doğrula seçeneği var. Onu yapınca eksik dosya varsa sanırım yüklüyor onu. Bir de onu dene. Bu arada bir rehber istiyorsan yama kurmak için,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izle. Enhanced sürümü için bu video ama istersen legacy yani eski sürüm içinde aynı kanalda videolar var.

En iyi yama dosyası bu arkadaşların yaptığı, ama sakın Online'ye girme yama açıkken. Hatta eğer depolama alanın varsa Enhanced sürümüne yamayı kur. Online oynayacağın zaman legacy sürümüne girersin. Dosya olmaması da belki oyun dosyaları eksiktir. Geçen attığım fotoğrafta en üstte doğrula seçeneği var. Onu yapınca eksik dosya varsa sanırım yüklüyor onu. Bir de onu dene. Bu arada bir rehber istiyorsan yama kurmak için,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu izle. Enhanced sürümü için bu video ama istersen legacy yani eski sürüm içinde aynı kanalda videolar var.

Onu yaptım ama yamayı kurdum her şeyi bitirmişken oyuna girdim hata verdi GTA 5 başlatılamıyor lütfen yüklediğini doğrula LS0014 diye ne yaptıysam olmadı GTA 5 silmek zorunda kaldım şimdi tekrar iniyor bir daha Epic'den böyle oyunları almayacağım. GTA TR'nin yama kurdum ben en kusursuz o diyorlar.

Ne dediyse yaptım ama bir videoda BattlEye kapatıyor diğerinde kapatmıyor veya birinde open4 de yüklenen programı işi bittiğinde kaldırırken bazısı kaldırmıyor kimi GTA EXE bulmak için kopyalama yapıyor kimi isim değiştiriyor kiminde normalde EXE yaziyor kiminde yazmıyor. Allak bullak oldum. Kime güveneceğim anlamadım.

Yama eski oluğu için mi çalışmıyor acaba her şeyi tam yaptım ama bende de calışmıyor.

Ben pazar yazmışım ve pazartesi sabahı çözdüm sorunu. Oyunu tamamen silip tekrar kurdum bu sefer
bu videodaki adama ne dediyse güvenerek yaptım ve oldu mis gibi oynuyorum Türkçe yama gayet güzel oyunun anlamı şimdi çıkıyor ingilizce gerçekten oynanmaz eğer İngilizce yoksa çünkü hiçbirşey anlamıyorsun oyunun anlamı kalmıyor. Attığım videodaki her şeyin aynısını uygula. Yama olarak GTA TR yamasını öneririm en sorunsuz ve iyisi o şu anda.

Ben pazar yazmışım ve pazartesi sabahı çözdüm sorunu. Oyunu tamamen silip tekrar kurdum bu sefer
bu videodaki adama ne dediyse güvenerek yaptım ve oldu mis gibi oynuyorum Türkçe yama gayet güzel oyunun anlamı şimdi çıkıyor ingilizce gerçekten oynanmaz eğer İngilizce yoksa çünkü hiçbirşey anlamıyorsun oyunun anlamı kalmıyor. Attığım videodaki her şeyin aynısını uygula. Yama olarak GTA TR yamasını öneririm en sorunsuz ve iyisi o şu anda.

Bende şimdi yaptım çalışıyor artık brom saol.

Eki Görüntüle 1495952

Türkçe Yamayı İndirmek İçin Tıkla
Virüs Total Sonucu

Çeviri ekibi:
techno game.

Oğuz gürsel.
Ayça öğüt.
Nurullah aktaş.
Halil yetkin.
Doğukan özütürk.
Furkan akbaş.
Kaan uçar.
Gökhan uçar.
Ali ekber ağzıbüyük.
Enes çakır.
Kerim can ulusu.
Murat gençoğlu.
Alacaksın sağlam.
Batuhan gengönül.
Berker atak.
Enes kaşıkçı.
Kaan karaaslan.
Kuzey berat osmanağaoğlu.
Mert mesut demir.
Mete alkan.
Bilal ön.
Cem güllü.
İnan madak.
Murat kuvvetli.
Mehmet eray nalbantoğlu.
Ertan yıldırım.
Doğa can yanıkoğlu.
Mervan savğa.
Süleyman Selçuk sevim.
Yusuf çiftçibaşı.

çeviri durumu:

Alt yazı: %100
Menü: %100
Oyun içi etkileşimler: %100

kurulum:

Adım 1: Open IV programını indirin ve bilgisayarınıza kurun.

Adım 2: Open IV programını yönetici olarak çalıştırın ve GTA V'in “windows” platformunu seçin. GTA V'in bilgisayarda kurulu olduğu dizini seçin.

Adım 3: Program açıldığında, yukarıdaki menüden “tools” sekmesine gelip “asi manager” seçeneğine tıklayın ve asi loader ile Open IV.ası dosyalarını ınstall tuşuna tıklayarak kurun. Bunlar yeşile dönünce kurulmuş olacaktır ve bu sekmeyi kapatın.

Adım 4: Tool sekmesine tekrar gelip “package ınstaller” seçeneğine tıklayın. İndirmiş olduğunuz “.oiv” uzantılı yama dosyasını seçin, “ınstall“a tıklayın. Ekrana iki seçenek geldiğinde “mods folder” seçeneğini seçin.

Adım 5: Kurulum bilgisayar hızınıza göre birkaç dakika sürecektir. Kurulum bitince çıkan sekmeleri ve programı kapatıp oyunu Türkçe oynamaya başlayabilirsiniz.

Not 1: 4.9 MB boyutundaki bu kurulum dosyası ile 8 GB boyutundaki bir setup dosyasından kurtulacaksınız. Aynı zamanda oyuna ait çevirmiş olduğumuz tüm dosyalar bilgisayarınıza otomatik olarak kurulacaktır. (hikaye, Online mod, tüm Update ve DLC'ler)

Not 2: Yamayı kaldırmak isterseniz “mods” klasörünün adını “mod” olarak değiştirmeniz veya silmeniz yeterlidir.

Türkçe yamadan görüntüler:

Eki Görüntüle 1495959

Eki Görüntüle 1495960

Eki Görüntüle 1495961

Eki Görüntüle 1495962

Eki Görüntüle 1495963

Türkçe yama fragman:

Türkçe yama kurulum:

Hocam konu eski rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben premium Edition aldım Epic'ten, çalışır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı