OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

İndiriyorum, deneyince yazacağım.

Çalıştı... gerçekten çok mutluyum şuan tekrardan uğraşmak zorunda olmadığım için. Çok teşekkürler. Bu EFI'yi mi atayım yoksa sistemdeki EFI'nin sorunlarını mı çözeyim hangisini yapmalıyım? Şu anda bana çok hızlı bir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ayarlar bu EFI'de de var direkt bu EFI'yi atabilirsiniz. HDMI içinde birkaç ayar yaptım deneyebilirsiniz.

Rica ederim, size yardım etmek benim için bir zevkti.

Aynı ayarlar bu EFI'de de var direkt bu EFI'yi atabilirsiniz. HDMI içinde birkaç ayar yaptım deneyebilirsiniz.

Rica ederim, size yardım etmek benim için bir zevkti.
Tamamdır EFI'yı hallettim sizinkini yükledim ancak alttaki Dock artık saydam değil ve ekranda kasmalar var sanırım ekran kartını tanıtmam lazım. Sabah ki adımları uygulayarak yapsam sorun olmaz değil mi?

Tamamdır EFI'yı hallettim sizinkini yükledim ancak alttaki Dock artık saydam değil ve ekranda kasmalar var sanırım ekran kartını tanıtmam lazım. Sabah ki adımları uygulayarak yapsam sorun olmaz değil mi?

Aynen direkt o sabahki yamayı atabilirsiniz Config'e.

Aynen direkt o sabahki yamayı atabilirsiniz Config'e.
Tamamdır, yapıyorum.

Merhaba, ekran kartımı tanıttım ancak sistem boot esnasında loop'ta kalıyor sürekli burası geliyor/gidiyor. Flash ile sistemi açtım, sistemdeki config'ı size atsam bi bakabilir misiniz?

@Kleyn

*Fixledim.

Merhabalar @Kleyn, sistemi bir süredir kullanıyorum hatta son gelen yazılım güncellemesini dahi yaptım ancak sistemim yavaş çalışıyor Windows'ta da böyleydi. Bunun için SSD ve RAM güncellemesi yapmak istiyorum ancak ben bu parçaları değiştirince veya yeni parçalar ekleyince bizim için bir sorun yaratır mı? Sistemi sıfırdan kurmam gerekirse şu anki elimdeki dosyalar ile kurulumu beraber yapabilir miyiz? İyi günler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…