OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Tamamdır yaptım sağolun. İyi ki icloud'a kaydetmişim yoksa bitmiştik.

PC açılsın mevcut EFI 'yi Usb'de ki ile değiştireceğim zaten çok fark olmaması gerek.

Evet açılmıyor :D Yükleme barı ortasında kaldı..

Son düzenleme:
Sıfırdan mı kurayım yani

Kusura bakmayin, cok mesaj yazdim ve sizi mesgul ettim. Ben installer sectim baya bi suredir Apple logosu var ekranda ayrica ekranda yazilarin gozuktugu mod kapali oldugu icin noldugunu da göremiyorum. Ama bu yükleme bar ı yarı da kaldı ve bayadir haraket etmiyor. Ayrica daha once bana bolge sormustu kurmadan onu da sormadi. Boot etmeye mi calisiyor anlamadim.

Eger bi sure daha haraket etmezse kapatacagim.

Son düzenleme:
Sıfırdan mı kurayım yani

Kusura bakmayin, cok mesaj yazdim ve sizi mesgul ettim. Ben installer sectim baya bi suredir Apple logosu var ekranda ayrica ekranda yazilarin gozuktugu mod kapali oldugu icin noldugunu da göremiyorum. Ama bu yükleme bar ı yarı da kaldı ve bayadir haraket etmiyor. Ayrica daha once bana bolge sormustu kurmadan onu da sormadi. Boot etmeye mi calisiyor anlamadim.

Eger bi sure daha haraket etmezse kapatacagim.
USB'de ki configi atar mısınız?

USB'de ki configi atar mısınız?
Direkt EFI'yi uploadluyorum.

Sanırım flash diski yeniden yazdırmalıyım çünkü kurulum yapmıyor. Ayrıca ben yeniden kurunca appleID'nin çalışması için yaptığımız şeyler geçersiz olacak ve yenileri gerekecekse onları da silelim içinden. Sizi meşgul ettiğim için özür dilerim

Direkt EFI'yi uploadluyorum.

Sanırım flash diski yeniden yazdırmalıyım çünkü kurulum yapmıyor. Ayrıca ben yeniden kurunca AppleID'nin çalışması için yaptığımız şeyler geçersiz olacak ve yenileri gerekecekse onları da silelim içinden. Sizi meşgul ettiğim için özür dilerim

Sıkıntı yok. Birkaç dakika içinde bilgasayar başına geçiyorum. EFI'yi düzenlemek için. Tekrardan yazdırmanıza gerek yok USB'yi.

Sıkıntı yok. Birkaç dakika içinde bilgasayar başına geçiyorum. EFI'yi düzenlemek için. Tekrardan yazdırmanıza gerek yok USB'yi.
Tamam o halde bekliyorum, yeni EFI hazır olunca yüklerim. Bu arada verbose modu tekrardan da açarsak iyi olur. Sonrasında geri kapatmayı bana söylersiniz veya ben internetten bakıp yaparım. Şu sistemi bi daha açalım bi daha dokunmayacağım gerçekten OpenCore Configurator 'a.

Bu arada acaba neden az önce özellikle yeniden kurulum seçmeme rağmen bana hem disk izlencesi hemde diğer şeyleri sormadı sadece boot etmeye çalıştı.

Tamam o halde bekliyorum, yeni EFI hazır olunca yüklerim. Bu arada verbose modu tekrardan da açarsak iyi olur. Sonrasında geri kapatmayı bana söylersiniz veya ben internetten bakıp yaparım. Şu sistemi bi daha açalım bi daha dokunmayacağım gerçekten OpenCore Configurator 'a.

Bu arada acaba neden az önce özellikle yeniden kurulum seçmeme rağmen bana hem disk izlencesi hemde diğer şeyleri sormadı sadece boot etmeye çalıştı.
Bir de ayarladığım configteki SMBIOS bilgilerini bir ömür kullanabilirsiniz. O yüzden bu bilgileri kesinlikle yedekleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı