Lenovo Vantage kullanmaya gerek var mı?

Lenovo'nun uygulaması sizce kullanılmalı mı yoksa sisteme yük bindiren gereksiz bir program mı?

Yük denmez ama garanti süresine hızlıca bakmak için kullanılabilir.

Sisteme boşuna yük bindiren bir sürü arka plan uygulamaları var, fanları gerçek zamanda ayarlamak istiyorum diyorsanız kalsın. Yoksa gereksiz bir uygulama.

Sistemim iyi ama gereksiz uygulama çalışması hoşuma gitmiyor ve çoğu uygulamayı kaldırdım ya da devre dışı bıraktım. Bu uygulama özellikleri güzel ama pek kullanacağımı sanmıyorum. Kaldırmak en iyisi galiba.

Laptop kullanıyorsanız ihtiyacınız olabilir.

Laptop kullanıyorum.
Bi' tane kip modu vardı batarya için. Windows'a uzun süredir bakmadığım için hatırlamıyorum.
Bu mod sayesinde Laptop şarjınız %60'ın üzerine çıkmıyordu şarjda iken. Sanırım batarya ömrünü artırıyor.

Bi' tane kip modu vardı batarya için. Windows'a uzun süredir bakmadığım için hatırlamıyorum.
Bu mod sayesinde Laptop şarjınız %60'ın üzerine çıkmıyordu şarjda iken. Sanırım batarya ömrünü artırıyor.
İnternetten baktım şimdi. conservation mod olarak geçiyor. Aslında mantıklı. Programı kurup bakayım eğer bu özellik duruyorsa kullanmaya değer.

İnternetten baktım şimdi. conservation mod olarak geçiyor. Aslında mantıklı. Programı kurup bakayım eğer bu özellik duruyorsa kullanmaya değer.
Duruyordur. Cihaz kısmında batarya veyahut güç diye bir bölüm vardır. Oraya bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı