Lenovo y50-70 k Oyun sonlarına FPS düşmesi

Bedirhan57

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunun ilk başlarında 300-350 fps alıyorum ama sonlara doğru 30. Dk yı geçtikten sonra 70 lere düşüyor fps ve oyun kasmaya başlıyor. Lenovo y50-70 kullanıyorum ama ısınmadan yapmıyor ısınmadan yapsa aynı sıcaklıkta oyuna başlıyorum. Yine başlarda 300 fps alıyorum yeni aldıgımda olmuyordu alalı 4-5 ay oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlarda 300-350 fps alıyorum diyorsun daha sonra 70 fps'ye düşüyor diyorsun. Isınmadan olmaması imkansız. Laptop soğutucu alıp biraz olsun işlemci ve varsa ekran kartına yardımcı olabilirsin.
 
Sorun kısmı muhtemelen ısınmadan kaynaklı. Bir alternatif çözüm de şöyle yapabilirsin FPS'i ayarlardan sabitlemeyi dene. Zaten 350 FPS'in anlamı yok. Zorlamazsan başlarda ekran kartını belki uzun süre performansında daha stabil kullanabilirsin.
 
Grafikleri hangi ayarda oynuyorsun? Hani yüksek grafik de ekran kartının daha fazla ısınmasına yol açar ya. Çok rahatsız etmeyecek düzeyde düşürebilirsin. Gölgeleri de kapat. Rahatlatmaya çalış ekran kartını, bi işe yarayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı