Lenovo Y50-70 vs Monster Tulpar T5 V4.3

• Konuyu başlatan ymnN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 778

ymnN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ikinci el bir notebook almayı düşünüyorum. İki model arasında kararsız kaldım. Sizin de tavsiyelerinizi almak istedim. Sizce hangisi daha mantıklı bir hamle olur sebepleri ile paylaşırsanız sevinirim.

Lenovo Y50-70 (Kozmetik olarak düzgün herhangi bir problemi yok. )

i7-4710HQ
8 GB RAM (DDR3 1600MHZ)
1 TB SSHD
GTX 860M 4 GB
15.6 inch FHD
Fiyat: 2700 TL

Monster Tulpar T5 v4.3

i7-6700HQ
GTX 970M 6 GB
32 GB (2x16 DDR4 2133 MHZ)
15.6 inch FHD
1 TB 7200 RPM HDD
256 GB M2 SSD
Fiyat: 4000 TL

Eğer kesinlikle ikisinden birini alacağım diyorsan, Monster kesinlikle daha mantıklı. Evet daha pahalı ancak daha iyi 🙂

Eğer kesinlikle ikisinden birini alacağım diyorsan, Monster kesinlikle daha mantıklı. Evet daha pahalı ancak daha iyi 🙂
32 GB RAM gereksiz, tekini satsam HDD ile birlikte gene en kötü 500 TL eder bana da 3500 TL gelir diye düşündüm. O kadar depolama alanına ihtiyaç duymuyorum çünkü. Birde Lenovo Y50-70 için kasanın hava akışından şikayet eden çok kişi olmuş. Biraz soğudum ondan açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster pek önermiyorum, o modeldede biraz sorun var sanırım ama illa alacaksan ben olsam Lenovo alırdım.
Ne gibi bir sorun var acaba. Lenovo 'nun o modelinde ısınma problemi yüzünden çok şikayet edeni gördüm. O yüzden pek içime sinmedi. Monster'da aynı sorun var diyorsanız Clevonun bu serisinde incelediğim kadarı ile öyle bir sorun göremedim. Birebir aynı zaten Clevo ile.

Genel olarak pek Monster önermiyorum, Lenovo'da dediğim gibi biraz sorunlu gibi, seçim sizin.
Clevo P170SM-A GTX 970M 6 GB i7 4710MQ modelini buldum. Fiyat olarak da uygun. Muhtemelen tercihimi ondan yana kullanıcam. Daha doğrusu kasa parça vs. tamamen Clevo'dan çıkma sadece etiket Viktor. Çok üst kalite aramıyorum zaten. Belli bir dönem için beni götürsün. Kasa yapısı çok hoşuma gitti. Zahmet olmazsa bakıp yorum yaparsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı