Lenovo Y510p çift kartlı yerine tek kartlı model

capucimo

Hectopat
Merhaba ben vatan bilgisayardan lenovo y510p aldım fakat adamdan çift ekran kartlısını istediğim halde bana tek ekran kartlı dvd sürücülüsünü verdi. Bende neyse tamam diyip çıktım. Sizce iade edip çift ekran kartlısını mı alim yoksa yoksa dvd sürücülüsü ile devam mı edim ? Tek ekran kartlı mı daha performanslı olur yoksa çift ekran kartlı mı ?

Ekran kartını sen bilirsin de temel frekansı düşük işlemcili makinaya para vermeyin.
Şimdi 3.4 Ghz daha ne olsun dersin ama o Turboboost ile, zorlu işlemlerde kısa sürede kendini kapatır TB, 2.4 GHz'lik makina kullanırsın çoğunlukla.
Yok ben bunu bilirek aldım diyorsan da, güle güle kullan.

TB tam bir satış stratejisine dönüştürülmüş belli ki.

Çift ekran kartı olanını alsaydın bilgisayar daha fazla ısınır. Ayrıca bazı oyunlar ''slı'' desteklemiyor.

Ekran kartını sen bilirsin de temel frekansı düşük işlemcili makinaya para vermeyin.
Şimdi 3.4 Ghz daha ne olsun dersin ama o Turboboost ile, zorlu işlemlerde kısa sürede kendini kapatır TB, 2.4 GHz'lik makina kullanırsın çoğunlukla.
Yok ben bunu bilirek aldım diyorsan da, güle güle kullan.

TB tam bir satış stratejisine dönüştürülmüş belli ki.
Bilgisayar kısa bir sürede kapanmasının neden işlemci ''GHZ'' değildir. Bir oyunu 4 saat oynarsan veya hava delikleri kapalı olursa pc kendini korumak ve parçalara zarar gelmemesi için kendini kapatabilir.

Ben SLİ kullanıyorum çoğu oyunu destekliyor eski oyunlarda destek sıkıntı birde pes gibi oyunlarda tek kart calisiyor çok güç gerektirmediği için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı