Lenovo Y510P, GT755M SLI Etkin fakat 2.GPU Devre Dışı

Yapman gereken bu dosyayı indirdikten sonra .bat uzantılı dosyayı yönetici olarak çalıştırmak ve zamanı gelince "y" tuşuna basmak. Ardından bilgisayarı tekrar başlat ve bu program ile ikinci ekran kartının voltaj ayarlarını şu şekilde değiştir.

Eki Görüntüle 300534

Üstad .bat uzantılı dosya bulamadım ama acaba hangisi?
SLI Sıckalık değerler.jpg

A832'nin altındaki NVFlash olan.

SLI Sıckalık değerler.jpg

Böyle bir ekran geliyor fakat Y/N seçenekleri görünmüyor. Enter dediğimde tekrar 'Enter' to continue or 'Q' to quit seçenekleri çıkıyor. Enter diyorum tekrar aynı seçenekler çıkıyor, 5. yada 6. Enter'a basışımda kapanıyor ekran. Daha sonrasında yeniden başlattığımda inspector ile verdiğiniz değerleri giremiyorum maalesef.
A832'nin altındaki NVFlash olan.

Şimdi farkettim ekran görüntüsü yüklediğim dosya .exe uzantılı olanmış. Fakat .bat uzantılı dosyayı yönetici olarak çalıştır dediğimde bir ekran hemen gelip kayboluyor. Bi 10 dakikadır bekliyorum Y/N diye bir seçenek gelmedi.

Son düzenleme:
4. Make sure there exist "NVIDIA GeForce GT 755M" in it. Yani ultrabayı devre dışı bırakıp dene.
Dostum seni steam üzerinden ekledim, benim de bilgisayarım LENOVO Y510P birkaç sorun yaşıyorum, fps olsun sıcaklık olsun yardımcı olabileceğini düşnüüyorum steam adım ' My Religion is Tachanka ' isteği onaylarsan ordan daha kısa sürede iletişime geçeriz. Şimdiden teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı